” Nije istina da sam rekao … da će raspuštanje Sabora biti u ponedjeljak”,
rekao je Reiner okupljenim novinarima.
Na pitanje hoće li se u ponedjeljak dogoditi glasanje o raspuštanju Sabora, Reiner je kratko odgovorio:
“Vidjet ćemo”.
Po kojem to (nepostoječem) Zakonu uvaženi izabrani zastupnici misle proglasiti samoraspuštanje ?
“Tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač upitan o preslagivanju, rekao je kako je sve još moguće.
“Mi moramo izvršiti pripreme za izbore, vidjet ćemo kako će to biti, kada će to biti, kada će i hoće li biti donesena odlukau Saboru o raspuštanju Sabora, mi to još ne znamo.
Gospodin Reiner je nešto govorio o početku sljedećega tjedan.
Ono što ja mogu reći, mi ćemo vrlo skoro, sljedećega tjedna o tome razgovarati, na stranačkim tijelima i donijeti najbolju odluku za Hrvatsku državu i za HDZ”, dodao je Kovač. “
" Nije istina da sam rekao … da će raspuštanje Sabora biti u ponedjeljak",
rekao je Reiner okupljenim novinarima.
Na pitanje hoće li se u ponedjeljak dogoditi glasanje o raspuštanju Sabora, Reiner je kratko odgovorio:
"Vidjet ćemo".
Po kojem to (nepostoječem) Zakonu uvaženi izabrani zastupnici misle proglasiti samoraspuštanje ?
he he Pero Pero samo ti KradiMarko još vjerujete u to… čak ni najzagriženiji u inozemstvu više to ne puše to, nego jel se spremaš na nove izbore i novog – starog prištavog mandatara