Prihodi Nove TV rasli 11 posto u odnosu na isto razdoblje lani

Naslovnica Forum Komentari članaka Prihodi Nove TV rasli 11 posto u odnosu na isto razdoblje lani

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

HRT je nesposobna ikome konkurirati. Steta….

BigBoffin

Mislim da je maticna firma Nove TV, CETV:NASDAQ, u velikim problemima. Moody’s je stavio njihove obveznice under review. Od tada je dionica pala sa $6.5 na $2.23.

Mislim da bi bili jako sretni da prodaju NOVA TV.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

meni je sumnjivo da ti vlasnici nove tv, lauder i ekipa iz JWC puštaju 10 godina da nova tv konstantno gomila gubitke.

tu se radi o soft poweru i utjecaju na javno mijenje raznim red carpetima i inmagazinima a ne o poslovnom modelu.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

kolega ne bi se složio, vaša argumentacija je bliže teoriji zavjere nego realnosti. uostalom warner je većinski vlasnik tako da to sve skupa služi više kao platforma za unosniju prodaju njihovih TV prava. drugima je to isto platforma za izvlačenje love. zar nije čudno da neke top serije na novoj ili doma tv budu iza 23 sata? dok se repriziraju neka domaća izdanja u prime time!!! Ili silna ona katastrofična domaća produkcija. Očito to sve skupa služi da zadovolji potrebe mnogih, samo je onaj jadni konobar iz Trogira dobio po nosu. Warner je dobio svoje, lokalni managment je dobio svoje,lokalna produkcija također, a i lauder je dobio svoje (to se ne brinem našao je načina). Usput šef im je jedan vrlo zanimljiv Rumunj. 😉

meni je sumnjivo da ti vlasnici nove tv, lauder i ekipa iz JWC puštaju 10 godina da nova tv konstantno gomila gubitke.

tu se radi o soft poweru i utjecaju na javno mijenje raznim red carpetima i inmagazinima a ne o poslovnom modelu.

Ideje naše benzin Vaš!

New Report

Close