Pa odi na Seebiz, pa na meni tvrtke.
Dakle nama su na silu oteli dionice a sad su dobili lovu. I tu gamad treba tužiti.
Ne otvara mi link?
Bolje da ti ne otvara …
Znači taj iznos dobiva ko zna tko, jer u tekstu stoji ovako. Naime, vlada je u srijedu dala suglasnost za sklapanje nagodbe između RH i američke kompanije Colgate/McCallum. U sklopu nagodbe Amerikancima će biti isplaćeno 297 milijuna kuna, dok se oni obvezuju u narednih pet godina najmanje 100 milijuna uložiti u Hrvatsku. Inače, Colgate/McCallum je vlasnički povezan s hrvatskom kompanijom Proficio..
Spor je vodio proficio a američka kompanija Ce dobti 300mil ?
Fantasticno je kako sudovi RH odbacuju tuzbu, a s druge strane Vlada prihvaca zahtjev za nagodbom iako su oboje institucije RH, a radnje suprotne. Stvarno manipulacija ne moze biti jasnija i ocitija.
Fantasticno je kako sudovi RH odbacuju tuzbu, a s druge strane Vlada prihvaca zahtjev za nagodbom iako su oboje institucije RH, a radnje suprotne. Stvarno manipulacija ne moze biti jasnija i ocitija.
Baš tako , boje se stranih sudova jer tamo ne mogu vuc suca za rukav, ako je proficio dobio novce zasto nisu dobili Slavonac i Velebit ? Znaci trebaju prijaviti slucaj na europskom ili američkom sudu ali ne treba nikakve pogodbe raditi nego izvuci svaku lipu kamate..
Hoce li ovo doci u neku tv emisiju. Sta radi oporba evo im materijala. Raspudic gdje si ili se ti u ovo nerazumijes.
Novac ide Collgate/McCallum a ne Proficiu jer je prijetila tužba s osnove ulaganja američke kompanije u hrvatsku a koje je pokriveno nekakvim opskurnim osiguranjima. Preostala dva PIF-a moraju na međunarodnu arbitražu.
Ja ne znam sta se ovdje radi trenutno ali znam što sad slijedi, lova nece bit uplacena proficiju ? Zašto? Zato što sad slijedi dokapitalizacija vjerojatno stom istom lovom
Novac ide Collgate/McCallum a ne Proficiu jer je prijetila tužba s osnove ulaganja američke tvrtke u hrvatsku a koje je pokriveno nekakvim opskurnim osiguranjima. Preostala dva PIF-a moraju na međunarodnu arbitražu.
Da u redu a da li to ima smisla, proficio vodi sud , svi troškovi suđenja su se odbijali sa proficijevog racuna, a sad novac ide toj drugoj tvrtki..