Po cijeni kao da je i PRFC kreditirao Agrokor.
takva im je i bonitetna ocijena ,
korak do bankrota, nadam se da nece.
Ima li kakvih novih saznanja i informacija glede povrata duga PRFC, spora koji se vodi s RH!*
Prije par mjeseci dionica se tržila na 35_45 kn…sve se skidalo s kupnje, a nakon toga je krenulo nizbrdo!
Meni ovo djeluje kao neka rizičnofondovska Ingra. Jedina razlika je što ovi stvarno jesu investitori u crnim limuzinama. Ali rezultat je sličan. Zasad. Nadam se boljem u budućnosti i za jedno i za drugo i njihove dioničare.
Nakon jučerašnjeg dana i ovih sudskih odluka Horvatincic-situm nekako mi se vraća vjera u hrvatsko sudstvo. 🙁 proficio je nažalost na toj listi besmislenih odluka hrvatskog sudstva. .
Nakon jučerašnjeg dana i ovih sudskih odluka Horvatincic-situm nekako mi se vraća vjera u hrvatsko sudstvo. 🙁 proficio je nažalost na toj listi besmislenih odluka hrvatskog sudstva. .
Definitivno se slažem da je pravosuđe u hrvatskoj iznimno korumpirano a time i sporovi koji se vode godinama.
Podsjetit ću, sve što duže bude trajao spor državu će više koštati obeštećenje i namira, ma kad to bilo.
Vjerujem da slično misli i računa dioničar br.8
Jedna od mojih najjacih izjava ikad, a na koju sam posebno ponosan, je ta da hrvatsko pravosudje ne treba reformirati nego rasformirati. I sudovanje potpuno outsource-ati. Sve predmete u kutiju, na vagon i u Luksemburg. Platis, dobijes presudu na vrijeme i kad sve skupa zbrojis prodjes bolje i jeftinije.
Uff…ova dionica baš kida živce…nek padne više i ide u stečaj…ili nek krene gore…kad će se konačno riješiti ta sudska trakavica? bilo je potrebno par dana za odluku vrhovnog suda…a sada gotovo godinu dana ništa se ne događa…smijeh i plač
Evo, ako nekoga još zanima u nastavku je dat komentar izvučen iz zapisnika sjednice vijeća grada Rovinja 3/17 dana 25.07.2017. oko problematike hotela Rovinj. Dakle, nije se odustalo od projekta već se čeka ishodovanje građevinske dozvole, a u međuvremenu se malo natežu sa gradom oko sanacije starog objekta.
…..A sada pitanje koje sam htio postaviti u svezi sa hotelom „Rovinj“. Zanima me
da li grad ima zakonske mogućnosti da utječe na to da se ipak pomaknemo s mrtve
točke jer to će ostati ovakvo kakvo je sada. Hvala lijepa.“
Marko Paliaga:
„Ja ću na drugo pitanje odgovoriti. Čini mi se da sam već jedanput
odgovorio, ali više niti ne znam da li je to bilo u ovom sazivu. Dakle, u ovom trenutku
hotel „Rovinj“ zatražio je građevinsku dozvolu, ali smo u stalnim pregovorima i
razgovorima sa potencijalnim ulagačem, odnosno sa vlasnicima oko djelomičnog
aktiviranja, odnosno neaktiviranja sadašnjeg objekta i sanacije ruševnih i opasnih
dijelova, dakle u toku su pregovori oko sanacije cijelog tog dijela do ostvarivanja
konačnog rješenja kako god će ono u budućnosti i biti, ali u svakom slučaju još
jedanput će se sve razmatrati putem ove institucije. Hvala lijepa.“
evo za sve koji još od početka ovog stoljeća čekaju da se riješi pitanje H Rovinj, dva linka,
prvo ovaj kako je to moglo biti:
i zatim ovaj kako se to u stvari radi:
zanimljiva sličnost, zar ne? terasasta struktura samo je kod Hotela Park crijep zamijenila zelena travica
palac gore za Adris i Maistru!
ajmo oklada: prije će država isplatiti novce iz presude nego se pokrene gradnja H Rovinj; dakle nikad!
a dobro je i potsjetiti se na ‘povijest bolesti’:
Ako na vrijeme dobijemo odobrenje glavnog projekta, gradnja bi trebala početi sljedeće jeseni, tako da bi hotel bio spreman za turističku sezonu 2011. godine. Procjenjujemo da će se u izgradnju uložiti 15 do 20 milijuna eura, rekla nam je Šoljan. Rovinj bi tako, ako sve bude išlo po planu, u sezoni 2011. trebao imati tri hotela s pet zvjezdica, što bi bitno pridonijelo orijentiranosti prema visokokategoriziranom turizmu.