Presuda je ukinuta, dakle, PRFC i ostali su je prije dobili, sad su je uzgubili…
Prije je država trebala platiti troškove suđenja, sad moraju PRFC i ostali…
Znači, kao da prijašnje presude nisu ni postojale… kao da je PRFC odmah na prvoj izgubio…
je bravo sve nam je uređeno i burza i sudstvo, blago tebi kad trguješ na uređenom tržištu.. sudski spor traje od 1999, koliko je bilo ročišta? prošlo je sve sudove i nakon 17g. vrhovni dosudi kontra bez prava žalbe.. treba svim tim koji su donosili prijašnje odluke dati otkaze jer očito nisu znali što rade… Ne kužim se u te pravne stvari.. dali je to sad gotovo ili postoji još neka mogućnost žalbe?
22 je početni položaj, ima li ovo snage oduprijeti se tome?
Proficio bez presude samo s imovinom vrijedi više od trenutnih cck 15mil eura. Presudu neću komentirati jer je u najmanju ruku sve jako sumnjivo, pomalo..
Sapunica se nastavlja, sljedeca sezona Ustavni sud.
opet će netko morati podmetnuti svoja leđa, piše li što na blogu ?
Stare razine 17 do 20 u idućim epizodama.
Ne vidim razloga za 50% veću cijenu. Sve upućuje
na to da mali ovdje mogu zbilja plakati. SZIF je dao
ogromne dividende i davati će u budućnosti dok ovdje toga
nije bilo niti će biti.
A zašto nema razloga za veću cijenu ako im imovina vrijedi 150 kn po dionici? Kao da Proficio prestaje postojati zbog ove presude? Npr samo Pakoštane imaju 190 000 m2 i donose dobit svake godine. Ja niti nisam kupovao prfc zbog presude, kupovao sam jer vidim da vrijedi puno više, presuda bi bila samo šlag.
A i pisanja tipa ”Jesam vam lijepo rekao da ništa od toga”, ”Vidite da sam bio u pravu” su samo za napucavanje vlastitog ega. Koja korist od toga?!