PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi strašno gube strpljenje, a budimo iskreni i ja imam kriznih dana… ovo već lagano postaje smješno…

Baš gledam, prvih 62 komada PRFC sam kupio 7.11.2013., ako se ovo ne zove strpljivost, onda stvarno…

izgleda da je nekome stvarno krizni dan.. hoćemo li opet na 30?

Ja sam kupio 2005.g.,kako se onda to zove?

Bezuvjetna ljubav.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ljudi strašno gube strpljenje, a budimo iskreni i ja imam kriznih dana… ovo već lagano postaje smješno…

Baš gledam, prvih 62 komada PRFC sam kupio 7.11.2013., ako se ovo ne zove strpljivost, onda stvarno…

U cemu je problem, tada je cijena bila oko 22kn?

problem je u tome što danas nije 102!

izgleda da je rasprodaja zavrsena..barem za sada..nekome je ocito ili trebao novac za nesto drugo ili je htio izazavati paniku,srusiti cijenu,kupovati na nizim razinama i zaraditi na brzinu..kako kaze jedan moj prijatelj..razloga za prodaju ima puno..u svakom slucaju,cestitam ovim prodavacima na 38 i koju lipu 🙂

izgleda da je rasprodaja zavrsena..barem za sada..nekome je ocito ili trebao novac za nesto drugo ili je htio izazavati paniku,srusiti cijenu,kupovati na nizim razinama i zaraditi na brzinu..kako kaze jedan moj prijatelj..razloga za prodaju ima puno..u svakom slucaju,cestitam ovim prodavacima na 38 i koju lipu 🙂

Mislim da sam zadnji put PROFICIO kupovao prošle godine na 20kn
Eto i nakon xxl vremena na 38 kn….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

[/quote]

Problem je u tome sto svi koji su ovdje usli su ulazili dok je trziste mirovalo, cekajuci pozitivan ishod presude.. istina proficio je rastao sa 20 na 40 ali ako sada pogledamo jako puno je dionoca odradilo takav rast a ovdje se I dalje ceka I ko zna do kad ce.. dok sve ostale dionice rastu ovdje se vec godinu dana tapka na mjestu I zato se gubi strpljenje.. ako sve bude raslo bit ce sve vise iskakanja..

[/quote]

Problem je u tome sto svi koji su ovdje usli su ulazili dok je trziste mirovalo, cekajuci pozitivan ishod presude.. istina proficio je rastao sa 20 na 40 ali ako sada pogledamo jako puno je dionoca odradilo takav rast a ovdje se I dalje ceka I ko zna do kad ce.. dok sve ostale dionice rastu ovdje se vec godinu dana tapka na mjestu I zato se gubi strpljenje.. ako sve bude raslo bit ce sve vise iskakanja..
[/quote] procitao sam vasa 3 zadnja posta..ocigledno je da zelit dokupiti proficio..bas ste prozirni..l.p

[/quote]

[/quote] procitao sam vasa 3 zadnja posta..ocigledno je da zelit dokupiti proficio..bas ste prozirni..l.p
[/quote]

Pa niste me bas procitali.. nemam namjeru vise kupovat.. imam proficija I previse.. u proficiju sam zavrsio iz eig-r-a pa sam smanjivao ulaz godinama tako da se podosta toga nakupilo.. ovo je cijena daleko iznad moga prosjeka, ali eto kao I ostali cekam.. cak nisam vec danima ni na gledalici jer radim pa ne stignem.

http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Kosturi-iz-ormara-zaboravljene-kuponske-privatizacije-Drzava-fondovima-mora-isplatiti-414-milijuna-kuna?meta_refresh=true

Ma jeli moguce da je sudski spor napokon zavrsen!! Bilo je i vrijeme..

New Report

Close