Pišu neki da je lova u džepu. Vrlo plitko, ovdje mali neće dobiti ništa. Nikada.
Amerikanac nije još odlučio hoće li bacati iz helikoptera ili će dati neku dividendu.
Uglavnom traži načina kako da podijeli malim dioničarima sve.
Slavonac je korektan, ova ekipa nije i to je to. Držite gaće dok ne ostane bez njih.
Pišu neki da je lova u džepu. Vrlo plitko, ovdje mali neće dobiti ništa. Nikada.
Amerikanac nije još odlučio hoće li bacati iz helikoptera ili će dati neku dividendu.
Slavonac je korektan, ova ekipa nije i to je to. Držite gaće dok ne ostane bez njih.
I ja isto vjerujem da mali neće dobiti ništa, jedino sitnicu da će vrijednost dionice dosta narasti
Pa dobro, i da mi mali nikada nećemo vidjeti jednu lipu od toga, valjda ti novci neće ispariti, jel tako? Valjda će se povećati vrijednost kompanije za taj iznos?
Što bi značilo rast vrijednosti dionice?
Pa i kod RIVP u koji ste zaljubljeni, vi isto ne vidite ništa od tih silnih milijardi? Vi vidite samo onih 60 lipa dividende? Po tome bi mogli povući paralelu da i vi nikada nećete vidjeti nikakve konkretne novce!?
Treba nekada malo i razmisliti a ne samo pisati…
Vukelic top 10 -50 kom. Izgleda da su ove 50tice na prodaji njegove.
Cca 1500 komada u grupama po 50 je razbacano po ASK-u. Ask je sup i ovako, a bez tih 50-ica je sup do daske. Izgleda da oni koji su htjeli prodati su prodali na razinama 33-38.
Cca 1500 komada u grupama po 50 je razbacano po ASK-u. Ask je sup i ovako, a bez tih 50-ica je sup do daske. Izgleda da oni koji su htjeli prodati su prodali na razinama 33-38.
[/quote] sve ovisi kad ce pasti kakav dogovor..sto duze bude trebalo cekati,vise ce bit onih koji ce prodavati..pogotovo tko je usao na razinama od 20 kuna..
Znači gospodin ima još nekih 13000-14000komada…
Da…ali on polako otpušta već 2-3 godine…on je kupovao i na razinama 9,00- 10,00 kn…znam jer sam i ja tada većinu kupovao…tako da će on polagano otpuštati dionic ii neće rušiti cijenu značajno
kad ce više završit ova trakavica.. I onda pozivaju strane investitore neka ulažu u hrvatskoj.. uložite lovu i uđete li slučajno u neki spor budite sigurni da ce vaš sudski proces trajati minimalno 10 a ne rijetko i 15-20 godina.. i kad vec nakon 15g. dobijete pravomoćnu presudu onda ćete još čekati par godina da se napravi revizija a onda još možda koju godinu da se uopće ta ista lova isplati…
Ljudi strašno gube strpljenje, a budimo iskreni i ja imam kriznih dana… ovo već lagano postaje smješno…
Baš gledam, prvih 62 komada PRFC sam kupio 7.11.2013., ako se ovo ne zove strpljivost, onda stvarno…