PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko još vjeruje da će se složiti Vlada i ovo doći na red krajem godine???

Da umreš od smijeha.

Da umreš od smijeha.

Ja vjerujem da će se složiti vlada, a ovo kažem kao minimum. Tko zna kada će doći na red a pogotovo kada će se dogovoriti, pogotovo ako im opet daju ponudu kao sa Jadranom koji ne vrijedi četvrtinu vrijednosti koju je država postavila

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Kamate rastu, cim kasnije to bolje.

pusti ti to.. čim prije to bolje.. da je dogovor postignut pred godinu dana već sam mogao tom lovom i u drugim dionicama uhvatit rast a ovako sve raste a proficio stoji..

bid nestao….ovoj agoniji ne nazire se kraj,sve mi se cini..

haha

Gdje gledate?
[/quote] ma ucinilo mi se zadnjih dana kao da je drasticno palo zanimanje za ovu dionicu..ali,ipak se okrece…

[/quote]
zanimanje nije palo jer ga nikad nije ni bilo. niste to imali kome uvaljat ni 2008. adanas pokušavati već je odraz ne samo pomanjkanja srama,već i smisla za realnost

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nemoj tako…ipak je skoknulo od 18,00 do 35,00 kn u kratkom periodu, a i ne bih se s tobom složio da bas ne postoji interesa za ovu dionicu…Nego poznavajući državu više se čeka rješavanje pitanja ove presude..u slučaju pozitivnog ishoda dionica je spremna za daljnji uzlet…

Da umreš od smijeha.

Ja vjerujem da će se složiti vlada, a ovo kažem kao minimum. Tko zna kada će doći na red a pogotovo kada će se dogovoriti, pogotovo ako im opet daju ponudu kao sa Jadranom koji ne vrijedi četvrtinu vrijednosti koju je država postavila
[/quote]

A onda su te napali kako mozes reci da Jadran ne vrijedi 🙂 cim je turisticka, mora da vrijedi

Bid se opasno slaže i tu i na slpf. Danas 40?

pusti ti to.. čim prije to bolje.. da je dogovor postignut pred godinu dana već sam mogao tom lovom i u drugim dionicama uhvatit rast a ovako sve raste a proficio stoji..
[/quote] to je to..gledat kako rivp raste,adrs,itd…i tu camit,bas nije neka sreca…

Bid se opasno slaže i tu i na slpf. Danas 40?

razlika je ta da se kod slavonca zna neto iznos sa uracunatim sudskim sporom i iznosi 86kn a trenutna cijena 65 dok za proficio ne znamo neto vrijednost ali znamo da trenutna cijena nije dosegla iznos koji bi proficio trebao dobiti sudskim sporom!

Mislim da je sa sudskim sporom BV slavonca i PRFC otprilike isti (86 kn).
S tim da mislim da kamate mogu još više donesti PRFC nego slavoncu (jer je veća glavnica naravno).

@boca

sad vidimo što donosi otvorenost, transparentnost spram ulagača!
Slavonac daje mjesečno neto vrijednost portfelja po dionici a Proficio moramo čekati godišnje, i to tek u konsolidiranom vidimo pravo stanje…

New Report

Close