Pa pisalo je…nitko ne spori. Ali kako znamo da ce na kraju sa time i zavrsiti? O tome govorim.
Nedavno su htjeli zalozit dionice za PTKM…pa su odustali…
Dogovor jos nije skroz postignut
Od Jadrana su fondovi odavno odustali jer im je država to htjela dati po turbo napuhanim valuacijama, a nije baš da u fondovima sijede ljudi kojima možeš uvaljivati gluposti kao CERP jadnim braniteljima po nominali.
pretpostavljam da vodstvo proficia takodjer nije “vesla sisalo”..nece ici sebi na stetu sigurno..bolje za nas male dionicare 🙂
točno tako nitko nije blesav.. bilo bi najbolje dobiti novac jer bi ga onda uložili kamo oni hoće ali tu opet postoji šansa pošto znamo da nema transparentnosti da dođe do izvlačenja novca preko raznih projekata.. i sada do toga dolazi a šta bi tek bilo da na računu imaju 500mil kuna.. zato možda bolje da dobiju dionice neke firme pa znamo to je to i gotovo..
bid nestao….ovoj agoniji ne nazire se kraj,sve mi se cini..
bid nestao….ovoj agoniji ne nazire se kraj,sve mi se cini..
Kakva agonija?
Pa za neke stvari je jednostavno potrebno vrijeme… kome ne pase, uvijek moze lupiti po bidu…
[/quote]
Po meni za ovu dionicu nije ni bilo do sad nekog pretjeranog interesa, a u zadnjih 7 dana netko je prodao 5-6k komada i jos prodaje, zato je cijena malo kliznula dolje ali i prodaja se razrijedila.. pa na prodaji da se maknu ove nečije pedesetice nebi bilo 10 naloga.. i vjerovatno da izađe bilo kakva pozitivna vijest nitko se ne bi uspio nakrcati bar ne na ovim cijenama,,
5+…5-… easy come,easy go… 🙂
5+…5-… easy come,easy go… 🙂
S ovakvim spreadom samo se radi o tome da li zadnja transakcija ide po bidu ili asku. Ali nekako je stalo s vijestima i kombinacijama i ovdje i na SLPF, dok se složi nova vlada i ovo dođe na red već je kraj godine.