Ako sam dobro shvatio komentare..ljudima je pun kufer cekanja i nista vise. A to koliko vrijedi ili ce vrijedit smo obradili jedno 30ak puta…i to znamo, to nije upitno.
slazem se sa vama g.Bodul..ali kako cemo znati kada je pravo vrijeme za to?ja sam novi na burzi i nemam bas nekog iskustva.. zelim vjerovati i vjerujem u vase proricateljske sposobnosti..pratim malo vase postove,cinite mi se kao netko iskusan u trgovanju dionicama,da ne kazem,cak, GURU…. 🙂
Little, niti sam prorok niti sam nepogrešiv . Uglavnom trgujem kad imam provjerene informacije, trudim se saznati ono što većina ne zna. Išćitavam sarkazam u vašem postu i pitam vas što vas je dovelo na burzu?? Prvi post vam je na ovom topiću, tako da pretpostavljam da ste kupili određenu količinu? Zanima me što očekujete od proficija i zašto ste se odlučili baš za ovu dionicu?
Covjek se odlucio jer vecina vas prvo kaze: “Ovo ti je 100%, ne mos omanut…”
A onda na kraju napise, da to nije nagovor na kupnju ili prodaju
Hahahaha
Little, niti sam prorok niti sam nepogrešiv . Uglavnom trgujem kad imam provjerene informacije, trudim se saznati ono što većina ne zna. Išćitavam sarkazam u vašem postu i pitam vas što vas je dovelo na burzu?? Prvi post vam je na ovom topiću, tako da pretpostavljam da ste kupili određenu količinu? Zanima me što očekujete od proficija i zašto ste se odlučili baš za ovu dionicu?
zanimljivo: u izvješću o vrijednosti neto imovine na dan 31.3.2016. SLPF je uključio presudu Županijskog suda protiv RH, i to čini se u poziciju ostala imovina
pa je tako vrijednost po dionici ‘skočila’ sa 73,55 u veljači na 91,80 kn u ožujku, za samo mjesec dana!!
lagani skokić od 24,8%
što to znači za PRFC, brata po pitanju sporova s RH?
hhmmm
zanimljivo: u izvješću o vrijednosti neto imovine na dan 31.3.2016. SLPF je uključio presudu Županijskog suda protiv RH, i to čini se u poziciju ostala imovina
pa je tako vrijednost po dionici 'skočila' sa 73,55 u veljači na 91,80 kn u ožujku, za samo mjesec dana!!
lagani skokić od 24,8%
hhmmm
stvarno zanimljivo od slavonca.. svaka čast na transparentnosti.. znači koliko su dobili ili će dobiti sve su stavili pod imovinu.. dok me čisto zanima kako će to funkcionirati kod proficija kada znamo da je upravo ta transparentnost podataka kod proficija uvijek štekala..
Uglavnom trgovanje je slabo, nitko više ne vjeruje hr sudovima.. tapka se na mjestu vec 2 mjeseca.. svi čekaju odluku a onda će biti svega…
pa je tako vrijednost po dionici 'skočila' sa 73,55 u veljači na 91,80 kn u ožujku, za samo mjesec dana!!
lagani skokić od 24,8%
hhmmm
ne bih rekao da su braća po sporovima, prije bratići. iza PRFC ipak stoji SAD, a premijer nam se u zadnjih par tjedana nekoliko puta susretao s veleposlanicom… sve u svemu, odluku suda više ništa ne može promijeniti. a hoće li izvršenje presude biti u svibnju ili kolovozu te hoće li biti u novcu ili dionicama, to su finese. povratka više nema…