Vjerujem da ipak necemo cekati 17 godina 🙂 i da ce prije ili kasnije objaviti sto je konacan dogovor.
Nije mi isto tako jasna drzava koja ionako ima previse imovine koju niti koristi, niti moze prodati za veliku lovu. Na njihovom mjestu bi to isplatio imovinom i rijesio si problem jednom zauvijek.
Jedna je stvar indikativna SLPF još nije objavio vrijednost imovine po dionici za 2/2016 godine ….znači izgleda da je nešto na pomolu …. do sada su uvijek objavljivali najkasnije do 12.03…provjerite sami.
Ako ste svi negativni oko buducnosti..
Sto radite na ovoj temi?
Zasto ste kupili dionice? Jos uvijek mozete izaci sa minimalnim gubitkom
Mislio sam u pozitivnom smislu ….da im ništa nije sjelo vjerovatno bi već objavili…
Ja to ovima sto mi dijele minuse 🙂
Jedna je stvar indikativna SLPF još nije objavio vrijednost imovine po dionici za 2/2016 godine ….znači izgleda da je nešto na pomolu …. do sada su uvijek objavljivali najkasnije do 12.03…provjerite sami.
istina inače objave u idućem mjesecu, uvijek pred kraj mjeseca.. znači danas bi trebali objaviti ako će bit ažurni kao i do sad..
Proficio d.d. – Godišnji izvještaj 1Y., nerevidirano, nekonsolidirano, 2015. godina
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/PRFC-fin2015-1Y-NotREV-N-HR.xls
opa, buraz!
gubitak smanjen s 10,2 mil. na 2,3 mil. kn
a znamo gdje se krije ono najbolje – u kons. izvješću, pa da vidimo koliko daju Angelo d’Oro, Pakoštane etc.
ovdje onako površno, poz. fin. prihodi je ono što čini ovu razliku odn. smanjenje gubitka
ništa, čekamo….
BV je bez svega toga i bez tuzbe 41,86kn…
ne znam što se čeka sa ovrhom.. pa neće valjda čekati odluku VS o reviziji.. kazu da te revizije traju 3 do 4 godine.. kakav bi to bio minus za proficio ako ne bi mogao do love 3-4 godine a nema kamata na tu lovu.. A čisto sumnjam da će država pristat na bilo kakav dogovor o ustupanju nekih dionica proficiju, dok ne dobije odgovor VS ..
ne znam što se čeka sa ovrhom.. pa neće valjda čekati odluku VS o reviziji.. kazu da te revizije traju 3 do 4 godine.. kakav bi to bio minus za proficio ako ne bi mogao do love 3-4 godine a nema kamata na tu lovu.. A čisto sumnjam da će država pristat na bilo kakav dogovor o ustupanju nekih dionica proficiju, dok ne dobije odgovor VS ..
Pa ako idu kamate, a možda ne znaju trenutno što bi s novcima, možda bolje da ne idu u ovrhu nad RH… Sa svakim danom, iznos raste, zar ne?
Možda se nešto iza brda valja, jer nije ni SZIF potegnuo pitanje ovrhe…