Ovdje ustvari ništa novoga sve se odvija onako kako je bilo najavljeno na početku.Presuda pravomoćna,država najavila reviziju….
Umjetno rusenje jer netko koristi priliku na malom volumenu kao da mi ne znamo da revizija ne odgadja pravomocnost. Prfc ispod 60-70 kn nakon presude je smijesan.pogotovo kad ga usporedimo sa slavoncem
Ne sjecam se gdje sam to procitao…ali neizvjesnost je jedna od stvari koja rusi cijenu. Kod nas na burzi i u drzavi neizvijesnosti ima na izvoz 🙂
Mene zanima zašto presuda već nije naplaćena? Ima li netko saznanja?
Prijedlog za odgodu ovrhe može istu odgoditi i osim toga postoje neka ograničenja vezano za ovakve ovrhe!!!
Mislim da to “neće ići baš tako lako” .
A i po izvanrednom pravnom lijeku je moguće “nešto promijeniti”!!!
pita se čovjek čemu uopće suđenje od 17 godina, pa čemu uopće služe općinski i županijski sudovi ako se poslije 17g. suđenja sve daje opet na odlučivanje vrhovnom sudu.. i kad sud donese odluku ta je odluka konačna i na nju se ne može žaliti , sljedeća mogućnost nakon toga je ustavni sud.. Mislim da imamo malo previše tih sudova!! 😉
I ovdje misterij !
Prvo je dionica bila dobra svima, a sada nikome………
Na ZSE vlada pomodarstvo. Ili kolektivna psihoza ?
Pravda je spora, ali dostižna……………. pa nije nerazumno ni ovdje dugoročno uložiti novac.
Naglasak na dugoročno.
Zašto je stanje takvo?
Prvo ide obavijest od Suda na zse cijena prema gore. Istina, iz obavijesti se ne može iščitati na koji način će se vršiti naplata. Hoće li ići prisilno, dobrovoljno, u noovcima ili u nekretninama ili dionicama.
Ako ide kao prisilna naplata čini se preveliki iznos da bi se odjednom naplatio od države, znači, relativno manja mogućnost naplate (iako nije nemoguće rješenje, ali ne znamo s obzirom da se za detalje ništa ne zna javno ili se ne smije javno pokazati)
Ako ide u obliku nekretnina, pokretnina, dionica itd. o tome ćemo onda tek dobiti obavijest.
Slijedom navedenog, i dalje je neizvjesno izvjesno, a s obzirom na stanje općenito na burzi čekat ćemo ljepše dane….osim ako ne iznenade ranije….
I ovdje misterij !
Prvo je dionica bila dobra svima, a sada nikome………
Na ZSE vlada pomodarstvo. Ili kolektivna psihoza ?
Pravda je spora, ali dostižna……………. pa nije nerazumno ni ovdje dugoročno uložiti novac.
Naglasak na dugoročno.
na zse nema ulagača.. lova to jest dionice kruže u krugu istih ljudi i to je najveći problem.. baš bi bilo zanimljivo vidjeti podatak a vjerovatno negdje i postoji koliko ima aktivnih ulagača na zse.. Što se tiče proficija i dugoročnosti tu ste u pravu.. dionica je bila na 20kn prije ove objave.. i mislim da bi kad tad ne gledajući ovu presudu isto tako bila dosegla ovih 40kn jer sva ulaganja koja se rade jednom ce urodit plodom , .. A presuda je došla kao desert.. i vjerujem da će se sve pozitivno okončati.. pogotovo što su već isplatili lovu pred nekoliko godina zbog iste tužbe ostalim pifovima i ne vidim kako bi sad moglo biti drukčije ako je tužba bila zasnovana na istim činjenicama..