PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledamo se preko rovova, tko će prvi zapucati? Uskoro će početi curiti informacije, tko će ih prvi imati? Imamo prostora za 150-200posto rasta, isto tako i prostora za povratak na 25-30kn.Presuda je 240muliona tj. 61kn po dionici bez dodatnih 300miliona kamata. Meni jako primamljivo…

istina rokovi za žalbe i odgode su istekli.. e sad jesu se žalili teško ćemo saznati od njih.. možda da ZSE zatraži novo očitovanje !! a i oni da su uredu trebali bi se početi ponašati kao neka odgovrna firma a ne kao do sada!

Tko bi se trebao žaliti? Valjda država. pošto se ne žali znači da će isplatiti keš.

Cudno mi je da nisu barem napisali u kojoj su fazi ako je istekao rok. Tj nije mi cudno, ali bi bilo normlano da kazu: Dogovorili smo se…ili nismo se dogovorili.
Isplatit ce cash ili ide dogovor oko kompenzacije…pa onda znas barem donekle, na cemu si.

dali postoji igdje podatak koliko je ulozeno u te vjetroelektrane i dali je krenula izgradnja zaplanirana za ovu godinu? kakvi su ugovori o izgradnji.. dobivaju keš ili kao i tu kod nas na nekim mjestima izvođač dobiva elektrane na koncesiju idućih 30tak godina..

evo našao sam jedan stari članak koji mi je dao odgovor na postavljeno pitanje..u biti sve u članku je donekle isto stanju u proficiju i danas….

http://liderpress.hr/arhiva/69663/

Cudno mi je da nisu barem napisali u kojoj su fazi ako je istekao rok. Tj nije mi cudno, ali bi bilo normlano da kazu: Dogovorili smo se…ili nismo se dogovorili.
Isplatit ce cash ili ide dogovor oko kompenzacije…pa onda znas barem donekle, na cemu si.

Bilo kakvo očekivanje od navedene tvrtke = RAZOČARENJE.

dali postoji igdje podatak koliko je ulozeno u te vjetroelektrane i dali je krenula izgradnja zaplanirana za ovu godinu? kakvi su ugovori o izgradnji.. dobivaju keš ili kao i tu kod nas na nekim mjestima izvođač dobiva elektrane na koncesiju idućih 30tak godina..

evo našao sam jedan stari članak koji mi je dao odgovor na postavljeno pitanje..u biti sve u članku je donekle isto stanju u proficiju i danas….

http://liderpress.hr/arhiva/69663/
[/quote]
da, sve ostalo je isto, osim što je navedeni gdin prekinuo tu vezu 🙂

od kud tako nagli preokret u vašem mišljenju .. do prije par dana vaši komenatari su bili poprilično pozitivni..

od kud tako nagli preokret u vašem mišljenju .. do prije par dana vaši komenatari su bili poprilično pozitivni..
[/quote]Pa čovjek je prodao,bar to nije teško za zaključiti. Uglavnom danas je predana ovrha na finu. Lp

Prvo su vama javili?

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ekipa je ocekivala u 2dana dignuti 100% pa su vec nervozni.

[/quote]

Po čemu misliš da sam preokrenuo mišljenje?

Možda me niste dobro shvatili, ovdje sam mislio na Upravu i odnos s dioničarima. Npr. ti ih pitaš , a oni odgovaraju na način da ne žele odgovoriti….

Tu nema ništa obećavajuće … simptom Sjeverna Koreja???

New Report

Close