Gledamo se preko rovova, tko će prvi zapucati? Uskoro će početi curiti informacije, tko će ih prvi imati? Imamo prostora za 150-200posto rasta, isto tako i prostora za povratak na 25-30kn.Presuda je 240muliona tj. 61kn po dionici bez dodatnih 300miliona kamata. Meni jako primamljivo…
istina rokovi za žalbe i odgode su istekli.. e sad jesu se žalili teško ćemo saznati od njih.. možda da ZSE zatraži novo očitovanje !! a i oni da su uredu trebali bi se početi ponašati kao neka odgovrna firma a ne kao do sada!
Cudno mi je da nisu barem napisali u kojoj su fazi ako je istekao rok. Tj nije mi cudno, ali bi bilo normlano da kazu: Dogovorili smo se…ili nismo se dogovorili.
Isplatit ce cash ili ide dogovor oko kompenzacije…pa onda znas barem donekle, na cemu si.
dali postoji igdje podatak koliko je ulozeno u te vjetroelektrane i dali je krenula izgradnja zaplanirana za ovu godinu? kakvi su ugovori o izgradnji.. dobivaju keš ili kao i tu kod nas na nekim mjestima izvođač dobiva elektrane na koncesiju idućih 30tak godina..
evo našao sam jedan stari članak koji mi je dao odgovor na postavljeno pitanje..u biti sve u članku je donekle isto stanju u proficiju i danas….
Cudno mi je da nisu barem napisali u kojoj su fazi ako je istekao rok. Tj nije mi cudno, ali bi bilo normlano da kazu: Dogovorili smo se…ili nismo se dogovorili.
Isplatit ce cash ili ide dogovor oko kompenzacije…pa onda znas barem donekle, na cemu si.
Bilo kakvo očekivanje od navedene tvrtke = RAZOČARENJE.
dali postoji igdje podatak koliko je ulozeno u te vjetroelektrane i dali je krenula izgradnja zaplanirana za ovu godinu? kakvi su ugovori o izgradnji.. dobivaju keš ili kao i tu kod nas na nekim mjestima izvođač dobiva elektrane na koncesiju idućih 30tak godina..
evo našao sam jedan stari članak koji mi je dao odgovor na postavljeno pitanje..u biti sve u članku je donekle isto stanju u proficiju i danas….
http://liderpress.hr/arhiva/69663/
[/quote]
da, sve ostalo je isto, osim što je navedeni gdin prekinuo tu vezu 🙂
Bilo kakvo očekivanje od navedene tvrtke = RAZOČARENJE.
od kud tako nagli preokret u vašem mišljenju .. do prije par dana vaši komenatari su bili poprilično pozitivni..
Prvo su vama javili?
od kud tako nagli preokret u vašem mišljenju .. do prije par dana vaši komenatari su bili poprilično pozitivni..
[/quote]
Po čemu misliš da sam preokrenuo mišljenje?
Možda me niste dobro shvatili, ovdje sam mislio na Upravu i odnos s dioničarima. Npr. ti ih pitaš , a oni odgovaraju na način da ne žele odgovoriti….
Tu nema ništa obećavajuće … simptom Sjeverna Koreja???