PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To se odnosi na ulaganja u zelenu energiju u Madarskoj jos 2004.u okviru greenergy-ja za koju su dobila neka poticajna sredstva iz Americkih izvora…

dali postoji igdje podatak koliko je ulozeno u te vjetroelektrane i dali je krenula izgradnja zaplanirana za ovu godinu? kakvi su ugovori o izgradnji.. dobivaju keš ili kao i tu kod nas na nekim mjestima izvođač dobiva elektrane na koncesiju idućih 30tak godina..

S kojim danom ćemo morati biti vlasnici da dobijemo 50 kn po dionici? Tak da prodamo najprije po 35 pa onda dobimo još 50?
Još im i šenkamo kamatu od 99-2013 .

Ne kuzim one koji ne kupe a stalno jamraju i stalno su negativni i sve dovode lod upitnik. A jos manje kuzim one, koji kupe, pa onda postavljaju pitanja i stalno su negativni.

Svašta.A što dorh ima sa rokovima izvršenja pravomoćnih sudskih presuda?

dorh zastupa rh , genijalac.
i u gradanskim sporovima i ovdje u ovom predmetu.
[/quote]

I dalje stoji pitanje? Sto DORH ima sa rokovima izvrsenja?

DORH zastupa RH, ali bilo kakve odluke, donosi sud, a ne DORH…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

[/quote]

[/quote]

jel dorh kao punomocnik strane-drzave ima na vlastitu dispoziciju da odluci hoce li podnositi prijedlog za odgodu ovrhe? da li isti taj dorh odlucuje hoce li pisati reviziju?
da li u slucaju ako prijedlog za odgodu ovrhe bude usvojen, nista od ovrsnosti presude, tj isplate?
ne znam kako bi vam vise pojednostavnio notorne stvari osim da krennem crtati?
znaci dorh, je u ovom slucaju punomocnik drzave i na njegovoj je odluci sta ce i koje pravne korake poduzeti u daljnjem tijeku postupka

[/quote]

[/quote]

jel dorh kao punomocnik strane-drzave ima na vlastitu dispoziciju da odluci hoce li podnositi prijedlog za odgodu ovrhe? da li isti taj dorh odlucuje hoce li pisati reviziju?
da li u slucaju ako prijedlog za odgodu ovrhe bude usvojen, nista od ovrsnosti presude, tj isplate?
ne znam kako bi vam vise pojednostavnio notorne stvari osim da krennem crtati?
znaci dorh, je u ovom slucaju punomocnik drzave i na njegovoj je odluci sta ce i koje pravne korake poduzeti u daljnjem tijeku postupka
[/quote]

da dorh bilo što odlučuje ovaj sudska trakavica ne bi trajala 17g. i ne bi pravomocna presuda bila izrečena u korist proficija… dorh može pokrenuti prijedlog za odgodu ovrhe ali sud je taj koji odlučuje dali postoji zakonski razlog da se ta ovrha odgodi..

jel rade telefoni ovdje?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Lagano raste…

Osobno sam vjerovao u rast najmanje do 40,00 kn. Sad samo promatram.

Skoknuo na ZSE.
Pročitao odgovor Proficia na upit ZSE.
Pa mi smo ovdje svi dugoročni, pitanje kamata od 1999 do 2013. vraćeno na Općinski sud.
Cca dvadesetak godina je pred nama.
Nadam se da svi imamo unuke.
Meni to osobno nije zapreka. Sve će biti dobro kroz dvadesetak godina, taman koliki nam je investicijski okvir 🙂
A neće biti ni poreza !

Skoknuo na ZSE.
Pročitao odgovor Proficia na upit ZSE.
Pa mi smo ovdje svi dugoročni, pitanje kamata od 1999 do 2013. vraćeno na Općinski sud.
Cca dvadesetak godina je pred nama.
Nadam se da svi imamo unuke.
Meni to osobno nije zapreka. Sve će biti dobro kroz dvadesetak godina, taman koliki nam je investicijski okvir 🙂
A neće biti ni poreza !

Kamata, naglasak kamata.
No uzalud ako ste sada “skoknuli” i procitali obavijest. Slobodno skoknite i na prodaju, 35kn sigurnih

A zašto bih prodao ?
Imam i unuke i strpljenja.

New Report

Close