PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nekako mi se čini da će uskoro postati opet IN sudeći po prometima. Neko izlazi/ulazi.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ne znam je li toliko teško prepoznati prebacivanje s računa na račun, kad je tako očito……

Sve iz šupljeg u prazno….

I ovaj prvi na bidu je naravno isti onaj prvi na asku….

ne znam tko je pisao isto tako na slpf-u, moguće isto vi, pa ste bili u krivu. ajmo vidjet do kraja dana kak ce se stavr razvijati. moglo bi bit zanimljivo

Ne znam je li toliko teško prepoznati prebacivanje s računa na račun, kad je tako očito……

To je kažnjivo.

To je kažnjivo.
[/quote]

Pa, naravno da jest……u tome je i poanta…..

Nadlezne institucije ne rade svoj posao…….ali to odavno nije ništa novo…..

Meni i dalje nije jasno zasto bi netko ovo isao raditi? Eventualno na niskolikvidnim dionicama, pa da dionica ne ide u PRT, ali ovako!?

Jel imate koji smisleni razlog?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

a kako i kažete to nije ništa novo.. ovakav princip trgovanja je vidljiv na svim dionicama na zse .. tko to radi tako vec godinama možda saznamo jednog dana..

Meni i dalje nije jasno zasto bi netko ovo isao raditi? Eventualno na niskolikvidnim dionicama, pa da dionica ne ide u PRT, ali ovako!?

Je li vi to ozbiljno ?

Veća količina se postavi na asku.

Prvo malo sam gricnes sa svojeg drugog računa……pa onda jos malo, dok se neka mala ribica ne upeca, a mozda i veća pa i ona počne grickati isti nalog.
A svi znamo sto se desava kad puno malih prihvati igru…..

Nakon toga ide idući veliki nalog na ask, po mogucnosti nesto više……

Po istom principu je vjerojatno prodavao onaj – prvo na 30, pa 35 i na kraju 40 prije nekoliko dana….

Nekad to prolazi relativno lako, a nekad i malo teze, kad već ima dosta skeptika i opcenito kad vlada besparica na trzistu……

Je li vi to ozbiljno ?

Veća količina se postavi na asku.

Prvo malo sam gricnes sa svojeg drugog računa……pa onda jos malo, dok se neka mala ribica ne upeca, a mozda i veća pa i ona počne grickati isti nalog.
A svi znamo sto se desava kad puno malih prihvati igru…..

Nakon toga ide idući veliki nalog na ask, po mogucnosti nesto više……

Po istom principu je vjerojatno prodavao onaj – prvo na 30, pa 35 i na kraju 40 prije nekoliko dana….

Nekad to prolazi relativno lako, a nekad i malo teze, kad već ima dosta skeptika i opcenito kad vlada besparica na trzistu……
[/quote]

Ako su ovo na kupnji isto njegovi nalozi onda igra rizičnu igru da ga netko u trenu poklopi sa večom količinom nego što ju je prodao…iako sve je moguće.

Za koji dan ide izvršenje presude, ili je država bacila na stol ponudu dionica tvrtki koje vrijede ili ide 50 kn po dionici.

Za koji dan ide izvršenje presude, ili je država bacila na stol ponudu dionica tvrtki koje vrijede ili ide 50 kn po dionici.

Da li vi to ozbiljno???
Nevjerovatno!!!!

ne znam tko je pisao isto tako na slpf-u, moguće isto vi, pa ste bili u krivu. ajmo vidjet do kraja dana kak ce se stavr razvijati. moglo bi bit zanimljivo

jeli se ispraznila osoba x koja je izlazila proteklih dana ili stižu novi nalozi na prodaju.. mogli bi napokon dobit i nekog novog u top 10 .. koliko je dionica okrenuto proteklih dana pa nije stvarno da su sve to samo prebacivanja kako navodi kvart ..

New Report

Close