PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je dno, nize tesko ali nije nemoguce, pa spor su dobili, ne vidim problem?

Ajde molim vas, neka netko na 32.5 stavi 10000 komada, tako da nikad ne predjemo nize od toga…mislim stvarno

Ispao 10 iz TOP 10, a deveti smanjio udio.

Ispao 10 iz TOP 10, a deveti smanjio udio.

Taj (deveti) postepeno smanjuje već negdje od 12-13….

kad ekipa skuži da je na krivoj strani…

Ajmo molim va prestat vise s tim, ide ovo gore, ide ovo dolje… vrijedi-ne vrijedi… Jasno, kome ne vrijedi, neće kupiti, itd…

Nego, mene zanima, što bi mogli dobiti u kompenzaciju? Jer pare 100% nećemo vidjet!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ja sam uvjeren da ce to biti neki hoteli…jedino sto u sve sto dobiju, ce opet morat ulozit

Ali opet…kazu da imaju puno zemljista za prodaju…tako da…ne bi ni novac trebao biti problem.
Samo se nadam da ce izvuci vise od duga. Jer nije isto kes i neka kompenzacija, gdje nikad ne znas sta te ceka

Očekivao sam da je netko iz top 10 prodao bar dio ali nije a dok je tako realno straha nema.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

pa prodao je pod brojem 10, ali ušao novi. navodno je i devetka pokratila nešto 😀

ili osmica..

10 je stari, samo što je opet vidljiv jer su ovi nebitni kratili. Meni je bitan the one and only 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close