Glavni problem je ovdje što je PRFC jako netransparentna firma, teoretski da sve ispadne najbolje da li to znači da će početi isplačivati dividendu? Recimo i LCDS je jako jeftin
Ne isplati se trejdati ni zbog toga jer za ove dionice ne placamo porez a ukoliko prodamo i ponovo kupimo na ove nove placamo porez.
Ne isplati se trejdati ni zbog toga jer za ove dionice ne placamo porez a ukoliko prodamo i ponovo kupimo na ove nove placamo porez.
kako tko hoće.. ja sam trejdo i vjerujte isplatilo se bez obzira na porez!
gledam te postove posljednjih dana i ne mogu vjerovati.. 5 godina nitko nije pisao na ovoj temi osim pojedinaca i sad se opet pojavljuju dusebriznici koji ljude odgovaraju,, dajte ljudi prosecite sigurno imate pametnijeg posla!
točno kolega, a da li itko zna točnu presudu i na što točno se ista odnosi?
ono što se zna je da je Vlada nije dužna novce nego dionice u novčanoj protuvrijednosti i neka mi netko objasni kako bi trebalo izgledati predmetno izvršenje, po abecednom redu ovršiti dionice iz Skdd za protuvrojednost 140M kn???
kako kol.verdi sugerira, ovaj predmet je jako kompliciran a presuda je dobro polazište za nagodbu kako će vjerojatno i završiti
[/quote]
recite vi meni ako su istu presudu pred nekoliko godina dobili Validus, SN Holding i Dom jeli moguće da sada bude drugačije i to vec kad je pravomoćna presuda donesena.. znaći 4 fonda dobiju lovu a 3 ne..
Sve je to tek u povojima i konačno rješenje nije ni izbliza na vidiku…..inače ne vjerujem da bi se tako agresivno sad pokusavalo izlaziti..
Sve je to tek u povojima i konačno rješenje nije ni izbliza na vidiku…..inače ne vjerujem da bi se tako agresivno sad pokusavalo izlaziti..
Moguce, a moguce je i da nasi ljudi nista ne rade dugorocno, vec poput kokosara: daj sad, briga me za sutra…
….tko je ulazio na 16-22 ima ljiepu računicu….
Kupovao sam od 19-22kn, u PRFC sam od listopada 2013., i ostat ću dok se kompletna situacija ne riješi, nemam što izgubiti, a potencijal je jako velik.
Nema se što ova situacija razviti bilo kako drugačije od one od SNHO… Samo je pitanje što ćemo mi dobiti umjesto LRH… A da je Susman blesav, i da će se dati nasamariti – sumnjam.
Iz ove perspektive, slazem se da je na cca 20kn to dobra investicija za dugoročno drzanje.
Relativno mali rizik od većeg gubitka ulozenog, a moze se računati da postoji mogućnost odlične zarade i nakon daljnjeg višegodišnjeg čekanja s obzirom na daljnje pravne radnje.
tone brod
O čemu ti to?
Imam prfc i cilj mi je da raste i vjerujem u rast. Odgovaram ljude da prodaju a ne da kupuju. Koliko vidim na istoj smo strani.
A vidjet ćeš iduće godine svaku prodaju ove godine će ti knjižiti u prihod. Svaki mjesec šalju u poreznu. I tako je već 2-3 godine. Samo većina ljudi nezna jer ih još nije “zakačilo”.