PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Glavni problem je ovdje što je PRFC jako netransparentna firma, teoretski da sve ispadne najbolje da li to znači da će početi isplačivati dividendu? Recimo i LCDS je jako jeftin

Ne isplati se trejdati ni zbog toga jer za ove dionice ne placamo porez a ukoliko prodamo i ponovo kupimo na ove nove placamo porez.

Ne isplati se trejdati ni zbog toga jer za ove dionice ne placamo porez a ukoliko prodamo i ponovo kupimo na ove nove placamo porez.

kako tko hoće.. ja sam trejdo i vjerujte isplatilo se bez obzira na porez!

gledam te postove posljednjih dana i ne mogu vjerovati.. 5 godina nitko nije pisao na ovoj temi osim pojedinaca i sad se opet pojavljuju dusebriznici koji ljude odgovaraju,, dajte ljudi prosecite sigurno imate pametnijeg posla!

IZGUBILI SPOR S FONDOVIMA: Državi prijeti novi udar na proračun od milijardu kuna!

Eventualna revizija ne odgađa izvršenje pravomoćne presude

točno kolega, a da li itko zna točnu presudu i na što točno se ista odnosi?

ono što se zna je da je Vlada nije dužna novce nego dionice u novčanoj protuvrijednosti i neka mi netko objasni kako bi trebalo izgledati predmetno izvršenje, po abecednom redu ovršiti dionice iz Skdd za protuvrojednost 140M kn???

kako kol.verdi sugerira, ovaj predmet je jako kompliciran a presuda je dobro polazište za nagodbu kako će vjerojatno i završiti
[/quote]

recite vi meni ako su istu presudu pred nekoliko godina dobili Validus, SN Holding i Dom jeli moguće da sada bude drugačije i to vec kad je pravomoćna presuda donesena.. znaći 4 fonda dobiju lovu a 3 ne..

PRORAČUN JOŠ NIJE NI USVOJEN, A MILIJARDE IZ PRORAČUNA VEĆ IM CURE: Bivšim privatizacijsko-investicijskim fondovima Država mora platiti milijardu kuna

Sve je to tek u povojima i konačno rješenje nije ni izbliza na vidiku…..inače ne vjerujem da bi se tako agresivno sad pokusavalo izlaziti..

Sve je to tek u povojima i konačno rješenje nije ni izbliza na vidiku…..inače ne vjerujem da bi se tako agresivno sad pokusavalo izlaziti..

Moguce, a moguce je i da nasi ljudi nista ne rade dugorocno, vec poput kokosara: daj sad, briga me za sutra…

….tko je ulazio na 16-22 ima ljiepu računicu….

Kupovao sam od 19-22kn, u PRFC sam od listopada 2013., i ostat ću dok se kompletna situacija ne riješi, nemam što izgubiti, a potencijal je jako velik.

Nema se što ova situacija razviti bilo kako drugačije od one od SNHO… Samo je pitanje što ćemo mi dobiti umjesto LRH… A da je Susman blesav, i da će se dati nasamariti – sumnjam.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Iz ove perspektive, slazem se da je na cca 20kn to dobra investicija za dugoročno drzanje.

Relativno mali rizik od većeg gubitka ulozenog, a moze se računati da postoji mogućnost odlične zarade i nakon daljnjeg višegodišnjeg čekanja s obzirom na daljnje pravne radnje.

tone brod
O čemu ti to?
Imam prfc i cilj mi je da raste i vjerujem u rast. Odgovaram ljude da prodaju a ne da kupuju. Koliko vidim na istoj smo strani.
A vidjet ćeš iduće godine svaku prodaju ove godine će ti knjižiti u prihod. Svaki mjesec šalju u poreznu. I tako je već 2-3 godine. Samo većina ljudi nezna jer ih još nije “zakačilo”.

New Report

Close