Uključujući VELEBIT, SLAVONAC I PROFICIO…
Budući je državna blagajna jakoooo nategnuta nebu išlo ništa lako…..nebi me začudilo da i ova vlada ignorira problem…a kamate !!!!
Hahaha, pa vi špekulantići prodajete za šugavih +60% zarade. Većina vas nema pojma o investiranju. Samo Hotel Rovinj, Villa Lorenzo i Pine Beach vrijede više od tržišne kapitalizacije (duga gotovo i da nema). PRFC ima sigurnih 203 mil. kuna po presudi (glavnica + dio zakonskih zateznih kamata) i još potencijalnih oko 300 mil. u kamatama od 1999. do 2013. http://www.vecernji.hr/hrvatska/ako-se-priznaju-sve-kamate-drzava-ce-morat-platiti-oko-milijardu-kuna-1063073 Imam PRFC a vi radite što hoćete, ovo vam nije nagovor na kupnju a ni na prodaju.
dali postoji zakonski rok za odlučivanje općinskog suda pošto je ova presuda sada pravomoćna ili kao i do sada nema nikakvih rokova?
Ako se priznaju sve kamate, država će morati platiti oko milijardu kuna
ajmeee. a zamisli stav milanovića o svemu tome. milijarda kuna a on ni da trepne. to je takav narcisoidni bilmez da mu za vjeke vjekova treba zapriječiti bilo kakav pristup ozbiljnoj vlasti.
@frankie
jel imas ti problema s razumijevanjem hrvatskog jezika?
svaki put se nacudim sebi, kako mi se da raspravljati na ovom hr. dijelu foruma, je franike u pravu si i molim te nastavi dijeliti ljudima pravne savjete.
Nikakve savjete ja ne djelim nego sam sebi skaces u usta. Gotovo je,ali ipak mozda nije.Imam proficio od 20 kuna i zao mi je sto ga nemam vise,ali sta je tu je.
Da malo stanem u obranu Milanovića. On tada nije ni mogao drukčije odlučiti kad je uz sebe imao Linića koji je i pokrenuo borbu protiv svih PIFova još za vrijeme Račanove vlade. Njemu bi trebalo ispostaviti račun, hn možda i obojici.
Ovdje stvarno postoji ogromna nelogičnost, što prije shvatite više ćete zaraditi. Trejdanje na ovakvoj dionici je apsolutno apsurd. Neka mi netko kaže jedan razlog zašto je prodao na 35-40kn??Jedan normalan razlog? Mogli ste zaista zaraditi muški ali ne vi ćete se zadovoljiti sa sićom i prodati mada ne postoji niti jedan opravdani razlog…
S obzirom na vrjednost spora moguca je revizija te nakon nje i Ustavna tuzba.
I to je trenutno bit cijele priče.
Pitanje je trenutka kad ide zalba drzave na rješenje sve do Ustavnog suda.
A kad se to navedeno sluzbeno objavi na zse, imate pravo 3x pogadjati sto se se dogoditi sa cijenom dionice.
Isto ono što se desilo kad je objavljena presuda – ali vrlo oštro u suprotnom smjeru.
Zato ne čudi oprez ulagača, jer rijetko tko zeli biti vlasnik dionica kupljenih na ovim aktualnim razinama u trenutku kad dodje ovakva obavijest.
Ako, pak, vjerujete da je sve riješeno i da im pare stizu na račun – “tek što nisu” – onda ne postoji nikakva prepreka da ovo ide dalje u nebesa…..
Ustavna tužba ne zaustavlja primjenu pravomoćnog sudskog rješenja.
Nego,bolje se zapitatje kad je PRFC ikad nešto dao dioničarima.Oni su i rangu Jake,dijele fige.
Pa ne moraju oni nama ništa dijeliti, jednostavno rast vrijednosti imovine = rast vrijednosti dionice.