ja od 2007. vjerujem u nju, a usao slučajno preko Eig-a …i najviše kupovao po 11, 00, 12,00 kn. Vidjelo se da su se stvari promjenile na bolje u zadnje dvije, tri godine, i što se tiče sređivanja ulaganja, i dokupljivanja u prvih deset, a i čekalo se ovaj trenutak koji je upravo došao…
Iako nisam ulagao u ovu dionicu,drago mi je radi svih vas i nadam se da ce te sa vasim prinosima i dalje ulagati,te biti barem nekakav pokretac na ovoj burzi.
Za državu bi bilo najjednostavnije da Proficiu ustupi HMST i HIMR i na taj način se riješi privatizacije toga i duga u isto vrijeme. Eventualno bi im morala dati još nešto (ili gotovinu) za ostatak duga.
je još i cijelo zagorje i pola slavonije.
i kej to to? sad natrag na 26? opet nisem stigla u vlakič
Promet dionica milijun kuna…od toga 560 000 prfc…ja ne znam jel ovi u vladi kuze da ce im ovaj porez na kap dobit, vise uzeti nego dati???
Tesko da ce veca prodaja, naravno ima nove ekipe koja je usla jucer i lovi dnevne promijene.
Psiholoski je nekima mozda tesko odoljeti prodaji, no realnost je da sada prostora za rast ima puuuno.
Plus velika vecina ekipe i uz ovakav rast je jos uvijek na gubitku = EIG.
i kej to to? sad natrag na 26? opet nisem stigla u vlakič
Mislim da na 26,00 ne, ali do 30,00 kn je moguće.
Ovaj skrivač je i jučer prodavao tone po 30 sad koči na 40, progutat će ga mrak kad tad. Malo prije je netko mezio 3000 komada u jednom šutu.