PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa HIMR sada vrijedi 327 mil kn…mozda Maestrale da im daju…

ja od 2007. vjerujem u nju, a usao slučajno preko Eig-a …i najviše kupovao po 11, 00, 12,00 kn. Vidjelo se da su se stvari promjenile na bolje u zadnje dvije, tri godine, i što se tiče sređivanja ulaganja, i dokupljivanja u prvih deset, a i čekalo se ovaj trenutak koji je upravo došao…

Iako nisam ulagao u ovu dionicu,drago mi je radi svih vas i nadam se da ce te sa vasim prinosima i dalje ulagati,te biti barem nekakav pokretac na ovoj burzi.

Za državu bi bilo najjednostavnije da Proficiu ustupi HMST i HIMR i na taj način se riješi privatizacije toga i duga u isto vrijeme. Eventualno bi im morala dati još nešto (ili gotovinu) za ostatak duga.

je još i cijelo zagorje i pola slavonije.

who dares, wins

i kej to to? sad natrag na 26? opet nisem stigla u vlakič

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Promet dionica milijun kuna…od toga 560 000 prfc…ja ne znam jel ovi u vladi kuze da ce im ovaj porez na kap dobit, vise uzeti nego dati???

Tesko da ce veca prodaja, naravno ima nove ekipe koja je usla jucer i lovi dnevne promijene.
Psiholoski je nekima mozda tesko odoljeti prodaji, no realnost je da sada prostora za rast ima puuuno.
Plus velika vecina ekipe i uz ovakav rast je jos uvijek na gubitku = EIG.

i kej to to? sad natrag na 26? opet nisem stigla u vlakič

Mislim da na 26,00 ne, ali do 30,00 kn je moguće.

opet bi trebalo bit veselo kad probije 40 kn

Neki će tek shvatiti nelogičnost jer ovo na 40kn je samo sudski spor, di je ostala vrijednost?

ma ništa ja ne kažem. možda je i bolje ovako 😀

Ovaj skrivač je i jučer prodavao tone po 30 sad koči na 40, progutat će ga mrak kad tad. Malo prije je netko mezio 3000 komada u jednom šutu.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close