Tko vam brani da sami sebi prodate? Vi ste još u zimskom snu?
I što plačete za propustenomprilikom, ima jos jeftinih dionica..
nisam mislio na to. pratio sam nekih 40-ak min i stekao sam dojam da netko trguje sam sa sobom. kako je gotovo sve prolazilo po asku, odmah u sekundi se ista cijena i često ista količina pojavljivala na bidu. i tako nekoliko puta.
lojtra
nije riječ o propuštenim prilikama, dapače. ali je činjenica da sam to primjetio na nekoliko papira. gotovo ista shema. vrlo tanak i prividanbid koji se stalno pomiće prema gore samo za zavaravanje.
lojtra
nije riječ o propuštenim prilikama, dapače. ali je činjenica da sam to primjetio na nekoliko papira. gotovo ista shema. vrlo tanak i prividanbid koji se stalno pomiće prema gore samo za zavaravanje.
…
Po mojim saznanjima rasplet oko nekoliko bitnih elemenata uključujući i spor s državom – je vrlo blizu.
I na kraju, vrlo je indnikativno zašto je sada NOVA BANKA postavila svoj paket na prodaju u ovo depresivno vrijeme….!!!!
LP
pustimo zmajeve 😉
no svi se ovdje hvale povjerljivim (!) no neprovjerljivim (?) informacijama tipa: prodaja je blizu, evo sad će pare od spora i sl.
pa dobro brate reci jasno – zašto onda NAVA prodaje paket SAD ako će za par nije bitno tjedana, mjseci, godina – sjesti para od sudskog spora?! pa nisu valjda baš svi ludi, korumpirani ili neuki u ovoj zemlji?
drugo, odakle Vam saznanje da je rješenje spora blizu? imate uvid u sudksi spis? radite kao pisar ili što?
dajte molim Vas, pojanite nam to?
[/quote]Evo kolega, sad ste dobili odgovor. Ponekad treba odlučiti drugačije od većine, upravo tu su neki bili pametniji od drugih. To vam je burza. Uglavnom postoji sto razloga za prodaju ali samo jedan za kupnju.
Uglavnom još jednom sam proučio dotičnu dionicu, za mene je apsurd što dionica nije automatski skočila na 66kn, postoci su nebitni
Zato sam ja danas ne trepnuvši okom kupio dionicu koja je u tom trenutku već porasla 40%. Jednostavno nebitno. I već sam u plusu 23%.
Ne znam jel ima lufta ili će pasti na 1 kn. Jednostavno, to je stvar tržišta i na to ne mogu utjecati. Al danas me pitao neko oću li kupiti >80 kuna po 29kn. Ja reko, daj…. A kud će tečaj…. To nije do mene niti o tome razmišljam…
Da se ispravim cijena je trebala na 110kn ako uzmemo glavnicu plus pripadajuće kamate i prijašnju cijenu na burzi. Molim da me ispravite ako sam u krivu. Dali ima netko ideju kamo će sa tolikom silnom dobiti??
Da se ispravim cijena je trebala na 110kn ako uzmemo glavnicu plus pripadajuće kamate i prijašnju cijenu na burzi. Molim da me ispravite ako sam u krivu. Dali ima netko ideju kamo će sa tolikom silnom dobiti??
pa obzirom da imaju ne dovršene neke investicije koje već godinama nagovješćuju, vjerovatno bi lova mogla otići za pokretanje tih poslova.. hotel rovinj , villa san lorenzo.. a vjerovatno i za pokretanje još nekih..
Kod nas je toliko muljanja u drzavi, da cak i kad imas sudsku presudu, ti se pitas u cem je kvaka?
Tako da jednim dijelom ne krivim ljude i na neki nacin ih kuzim