Pa tko god prati dionicu duže vrijeme vidi da su se stvari pomakle na bolje u zadnje 2,3 godine.Pine beach je profitabilan nakon godina ulaganja, za hotel Rovinj očekujem da će počet obnova ove godine, a kako kažu novoobnovljeni hotel angelo d´oro zajedno sa 19 apartmana pretvorit će u difuzni smještaj. Kao što znamo Rovinj je uz Dubrovnik naše najjače turističko središte pa tu ne bi smjelo bit problema. Vidimo da su ušli i na američko tržište i počeli ulagati lovu u neke start-upove i tamo. Čudno da su upravo sada sve lijepo prikazali i ažurirali stanje investicija u svjetlu raznih pretumbacija po računima, očekivanja donošenja odluke o sporu u 2016…a i Susman je ponovo došao na čelo uprave….Neznam..meni dosta..a i znamo da je odluka o sporu SN holdinga..odnosno dogovora s državom pala kada je Sanader bio na vlasti…tako da ne vjerujem da Orešković ne želi rješiti spor na dobrobit svih, a poglavito američko-hrvatskih odnosa.
Ulaganja u SAD su više nego simbolična!
Društvo godinama,da ne kažem cijelo desetljeće i više konstantno prikazuje gubitke!
Vlasnika ne zanimaju mali dioničari i društvo je krajnje netransparentno!
Daleko,ali daleko najlošiji bivši PIF od svih drugih i dok su na drugim PIF -ovima dioničari imali 5 pa do 20 puta veču zaradu na dionici(paketu),ovdje su prošli katastrofalno!
Dionica je potcijenjena samo ako od države dobiju novac,ali doista ne vidim kako će se od toga mali dioničari okoristiti?
[/quote]
Ok evo tebi dionice Validusa a ti meni proficija. (najgori mi dioničari validusa smo uvrijeđeni jer naš PIF je najgori …:))
[/quote]
OK.Točno je.Validus sam zaboravio jer je bankrotirao!!!
Pozdrav dragom kolegi Šanti sa dalekog istoka!
Bisakovic,
to si se ti sklonio od zime u toplije krajeve ili tamo razvijaš posao ili si se tamo oženio.
Znam da ti je lipo, uživaj …
jel bi mogao proficio isplatiti neku dobit iz rezervi. Kako im stoji investicija u telegram Grupu?[/u]
jel bi mogao proficio isplatiti neku dobit iz rezervi. Kako im stoji investicija u telegram Grupu?[/u]
dali proficio ima više bilo kakve veze s tom grupacijom? dividenda, nema šanse.. rezerve, svake godine sve manje, možda dogodine ako se sudski spor pozitivno riješi..
Nigdje komentara, proslo 5000 komada. Ispred samo brana sa 3000kom na 22.50, a nakon toga rupa na prodaji. Znali li netko informaciju vise o sudskom sporu?
Nigdje komentara, proslo 5000 komada. Ispred samo brana sa 3000kom na 22.50, a nakon toga rupa na prodaji. Znali li netko informaciju vise o sudskom sporu?
nitko ništa ne zna pa zato i ne piše.. ali uskoro je 3 godine od donesene presude.. nakon 3 godine proficio može tek tražiti ubrzanje postupka žalbe i ako ni to ne mora ništa značiti .. sud traje vec 14 godina pa bi mogao potrajati i još 10 jer zakonskog ograničenja nema.. Ali kako i pišete bolje sad uzeti dok ima nešto na prodaji jer ako se sazna odluka suda bit će kasno za ulazak..
Pod povijest!
Evo zanimljive vijesti ovdje :
” Proficio dobio 17-godišnju pravnu bitku ”
http://proficio.hr/hr/news/proficio-dobio-17-godisnju-pravnu-bitku/
To ste čekali par desetljeća ..
lp
Proficio je dobio sa kamatama 207,97 milijuna odnosno 53,15 kuna po dionici (35,77 bez kamate) ali je cijena i dalje ispod 30 kuna.
Opet svi čekaju da se na blogu napiše da je 2+2=4 pa da se krene kupovati. A bude, jer je u top 10
Proficio je dobio sa kamatama 207,97 milijuna odnosno 53,15 kuna po dionici (35,77 bez kamate) ali je cijena i dalje ispod 30 kuna.
Opet svi čekaju da se na blogu napiše da je 2+2=4 pa da se krene kupovati. A bude, jer je u top 10
Bravo! Jedino matka vam je kriva, ovdje su 2+2=5