PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa tko god prati dionicu duže vrijeme vidi da su se stvari pomakle na bolje u zadnje 2,3 godine.Pine beach je profitabilan nakon godina ulaganja, za hotel Rovinj očekujem da će počet obnova ove godine, a kako kažu novoobnovljeni hotel angelo d´oro zajedno sa 19 apartmana pretvorit će u difuzni smještaj. Kao što znamo Rovinj je uz Dubrovnik naše najjače turističko središte pa tu ne bi smjelo bit problema. Vidimo da su ušli i na američko tržište i počeli ulagati lovu u neke start-upove i tamo. Čudno da su upravo sada sve lijepo prikazali i ažurirali stanje investicija u svjetlu raznih pretumbacija po računima, očekivanja donošenja odluke o sporu u 2016…a i Susman je ponovo došao na čelo uprave….Neznam..meni dosta..a i znamo da je odluka o sporu SN holdinga..odnosno dogovora s državom pala kada je Sanader bio na vlasti…tako da ne vjerujem da Orešković ne želi rješiti spor na dobrobit svih, a poglavito američko-hrvatskih odnosa.

Ulaganja u SAD su više nego simbolična!
Društvo godinama,da ne kažem cijelo desetljeće i više konstantno prikazuje gubitke!
Vlasnika ne zanimaju mali dioničari i društvo je krajnje netransparentno!
Daleko,ali daleko najlošiji bivši PIF od svih drugih i dok su na drugim PIF -ovima dioničari imali 5 pa do 20 puta veču zaradu na dionici(paketu),ovdje su prošli katastrofalno!
Dionica je potcijenjena samo ako od države dobiju novac,ali doista ne vidim kako će se od toga mali dioničari okoristiti?
[/quote]

Ok evo tebi dionice Validusa a ti meni proficija. (najgori mi dioničari validusa smo uvrijeđeni jer naš PIF je najgori …:))
[/quote]
OK.Točno je.Validus sam zaboravio jer je bankrotirao!!!
Pozdrav dragom kolegi Šanti sa dalekog istoka!

Bisakovic,

to si se ti sklonio od zime u toplije krajeve ili tamo razvijaš posao ili si se tamo oženio.

Znam da ti je lipo, uživaj …

jel bi mogao proficio isplatiti neku dobit iz rezervi. Kako im stoji investicija u telegram Grupu?[/u]

jel bi mogao proficio isplatiti neku dobit iz rezervi. Kako im stoji investicija u telegram Grupu?[/u]

dali proficio ima više bilo kakve veze s tom grupacijom? dividenda, nema šanse.. rezerve, svake godine sve manje, možda dogodine ako se sudski spor pozitivno riješi..

Nigdje komentara, proslo 5000 komada. Ispred samo brana sa 3000kom na 22.50, a nakon toga rupa na prodaji. Znali li netko informaciju vise o sudskom sporu?

Nigdje komentara, proslo 5000 komada. Ispred samo brana sa 3000kom na 22.50, a nakon toga rupa na prodaji. Znali li netko informaciju vise o sudskom sporu?

nitko ništa ne zna pa zato i ne piše.. ali uskoro je 3 godine od donesene presude.. nakon 3 godine proficio može tek tražiti ubrzanje postupka žalbe i ako ni to ne mora ništa značiti .. sud traje vec 14 godina pa bi mogao potrajati i još 10 jer zakonskog ograničenja nema.. Ali kako i pišete bolje sad uzeti dok ima nešto na prodaji jer ako se sazna odluka suda bit će kasno za ulazak..

Pod povijest!

http://proficio.hr/hr/o-nama/

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Vaš link …[/url]

Evo zanimljive vijesti ovdje :

” Proficio dobio 17-godišnju pravnu bitku ”

http://proficio.hr/hr/news/proficio-dobio-17-godisnju-pravnu-bitku/

To ste čekali par desetljeća ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Proficio je dobio sa kamatama 207,97 milijuna odnosno 53,15 kuna po dionici (35,77 bez kamate) ali je cijena i dalje ispod 30 kuna.
Opet svi čekaju da se na blogu napiše da je 2+2=4 pa da se krene kupovati. A bude, jer je u top 10

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Proficio je dobio sa kamatama 207,97 milijuna odnosno 53,15 kuna po dionici (35,77 bez kamate) ali je cijena i dalje ispod 30 kuna.
Opet svi čekaju da se na blogu napiše da je 2+2=4 pa da se krene kupovati. A bude, jer je u top 10

Bravo! Jedino matka vam je kriva, ovdje su 2+2=5

A još 442 mil od eiga?

New Report

Close