PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Borba na slijepo:-)

ali opet nisu sve dionice završile na tom računu.. 1/3 se negdje izgubila!

6.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535) 163.257 4,17 Skrb. račun +9000

proficio.hr

novi izgled stranice trenutno najinteresantnije firme na hrvatskom tržištu kapitala ss svježim informacijama o investicijama pa i o rješavanju dugotrajnog sudskog spora…

živjeli…

ulaganja se stalno prebacuju iz godine u godinu.. isto tako i pocetak izgradnje vjetroelektrane sad je vec pocetak izgradnje prebacen u 2016 a trebala je bit zavrsena u 2015.. Jeli razlog tome nedostatak novca, to jest čeka se lova od sudskog spora? mislite da će država dati keš ili će ipak kao i u prijasnjim slucajevima ponuditi neku od nekretnina?

proficio.hr

novi izgled stranice trenutno najinteresantnije firme na hrvatskom tržištu kapitala ss svježim informacijama o investicijama pa i o rješavanju dugotrajnog sudskog spora…

živjeli…

Po čemu je ova firma interesantna?
Ovo je tržišno najniže vrednovana dionica bivših PIF-ova i totalno netransparentna!
BV je oko 38 kuna i ne dijeli dividendu,a spor sa Državom je isto upitan dok nema pravomoćne presude!

Tko zna, zna 🙂

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Pa tko god prati dionicu duže vrijeme vidi da su se stvari pomakle na bolje u zadnje 2,3 godine.Pine beach je profitabilan nakon godina ulaganja, za hotel Rovinj očekujem da će počet obnova ove godine, a kako kažu novoobnovljeni hotel angelo d´oro zajedno sa 19 apartmana pretvorit će u difuzni smještaj. Kao što znamo Rovinj je uz Dubrovnik naše najjače turističko središte pa tu ne bi smjelo bit problema. Vidimo da su ušli i na američko tržište i počeli ulagati lovu u neke start-upove i tamo. Čudno da su upravo sada sve lijepo prikazali i ažurirali stanje investicija u svjetlu raznih pretumbacija po računima, očekivanja donošenja odluke o sporu u 2016…a i Susman je ponovo došao na čelo uprave….Neznam..meni dosta..a i znamo da je odluka o sporu SN holdinga..odnosno dogovora s državom pala kada je Sanader bio na vlasti…tako da ne vjerujem da Orešković ne želi rješiti spor na dobrobit svih, a poglavito američko-hrvatskih odnosa.

Pa tko god prati dionicu duže vrijeme vidi da su se stvari pomakle na bolje u zadnje 2,3 godine.Pine beach je profitabilan nakon godina ulaganja, za hotel Rovinj očekujem da će počet obnova ove godine, a kako kažu novoobnovljeni hotel angelo d´oro zajedno sa 19 apartmana pretvorit će u difuzni smještaj. Kao što znamo Rovinj je uz Dubrovnik naše najjače turističko središte pa tu ne bi smjelo bit problema. Vidimo da su ušli i na američko tržište i počeli ulagati lovu u neke start-upove i tamo. Čudno da su upravo sada sve lijepo prikazali i ažurirali stanje investicija u svjetlu raznih pretumbacija po računima, očekivanja donošenja odluke o sporu u 2016…a i Susman je ponovo došao na čelo uprave….Neznam..meni dosta..a i znamo da je odluka o sporu SN holdinga..odnosno dogovora s državom pala kada je Sanader bio na vlasti…tako da ne vjerujem da Orešković ne želi rješiti spor na dobrobit svih, a poglavito američko-hrvatskih odnosa.

a zašto Pine beach nije bio profitabilan sve ove godine.. meni je malo čudno da nije bio!? o obnovama koje spominješ se govori zadnjih 5 ako ne i više godina… samo se prebacuju na iduću godinu… istina nešto se pokrenulo.. sam dokaz je i ova promjena web stranice.. ali opet jeli na njoj sve navedeno ??
Opet ako gledas burzu 5000kom stoji na prodaji već mjesec dana i nikog ne zanima a svi pričaju o mogućem rastu u nebesa.. a samo od spora bi se bez kamata trebalo dobiti 36kn po dionici i to bez kamate… Samo da napomenem da imam dionice Proficia..

Ulaganja u SAD su više nego simbolična!
Društvo godinama,da ne kažem cijelo desetljeće i više konstantno prikazuje gubitke!
Vlasnika ne zanimaju mali dioničari i društvo je krajnje netransparentno!
Daleko,ali daleko najlošiji bivši PIF od svih drugih i dok su na drugim PIF -ovima dioničari imali 5 pa do 20 puta veču zaradu na dionici(paketu),ovdje su prošli katastrofalno!
Dionica je potcijenjena samo ako od države dobiju novac,ali doista ne vidim kako će se od toga mali dioničari okoristiti?

Ukratko da kažem…zbog svih tih razloga cijena je danas 20,00 kn, inače bi bila puno puno više…ja samo kažem da je prije bilo više muljanja i puno više firmi koji su si međusobno naplaćivali usluge, a danas imamo Proficio koji upravlja sa svime time. I KORF je bio na 20,00 kn i svašta radio dok se okolnosti nisu promjenile a i uz veći angazman pojedinih inetersanata na tu dionicu. Možda je tu to izostalo onda, ali to ne znači da će uvijek tu ostati. Ja u ovome vidim priliku i nikoga ne nagovaram da slijedi moje mišljenje.

Ulaganja u SAD su više nego simbolična!
Društvo godinama,da ne kažem cijelo desetljeće i više konstantno prikazuje gubitke!
Vlasnika ne zanimaju mali dioničari i društvo je krajnje netransparentno!
Daleko,ali daleko najlošiji bivši PIF od svih drugih i dok su na drugim PIF -ovima dioničari imali 5 pa do 20 puta veču zaradu na dionici(paketu),ovdje su prošli katastrofalno!
Dionica je potcijenjena samo ako od države dobiju novac,ali doista ne vidim kako će se od toga mali dioničari okoristiti?
[/quote]

Ok evo tebi dionice Validusa a ti meni proficija. (najgori mi dioničari validusa smo uvrijeđeni jer naš PIF je najgori …:))

New Report

Close