PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam konkretno vidio i kastel sa pripadajucim zemljistem u Racicama…malom istarskom mjestu na uzvisini. Radi se o kastelu nekadasnje obitelji Waidenfeld…isto impozantno izdanje na prekrasnoj poziciji i da se srediti kao neko vrhunsko ruralno izdanje…ima slika pa googlajte malo…

neko hoće van za koga podižete cijenu?

volio bih da imamo takve utjecaje da možemo podizati cijenu 🙂

volio bih da imamo takve utjecaje da možemo podizati cijenu 🙂

ne znam ja tu se počeli stavljati neki stari članci,, na kupnju se stavili nalozi od 1000 i 2000kom, meni to izgledalo kao da netko hoće van..

Vrlo je malo dionica ostalo na našem TK za koje mogu reć da u narednom razdoblju imaju ogroman potencijal rasta.

Osobno sam siguran da je ova dionica ta, jedna od rijetkih, ali samo za strpljive.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Hvala svima na odgovorima, no sto znaci dionica za strpljive?

Što znači ovaj račun NAVA BANKA D.D. U STEČAJU (07492912398)
27.950 0,71 Osnovni račun? Da li to banka može prodati?

“Što znači ovaj račun NAVA BANKA D.D. U STEČAJU (07492912398)
27.950 0,71 Osnovni račun? Da li to banka može prodati?”

Naravno da može…i vrlo vjerojatno je da će takve “stvari” prve letjeti van iz vlasničke stukture tvrtke ( u ovom slučaju Banke) u stečaju…jedino je pitanje da li i stečajni upravitelj (DAB?, HNB?) misle o tome da li tu ipak potencijal rasta pa da ipak malo pričekaju s prodaju i “prihoduju” (smanje gubitak) nešto veći iznos od ovog trenutnog…

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

"Što znači ovaj račun NAVA BANKA D.D. U STEČAJU (07492912398)
27.950 0,71 Osnovni račun? Da li to banka može prodati?"

Naravno da može…i vrlo vjerojatno je da će takve "stvari" prve letjeti van iz vlasničke stukture tvrtke ( u ovom slučaju Banke) u stečaju…jedino je pitanje da li i stečajni upravitelj (DAB?, HNB?) misle o tome da li tu ipak potencijal rasta pa da ipak malo pričekaju s prodaju i "prihoduju" (smanje gubitak) nešto veći iznos od ovog trenutnog…

ne vjerujem da su te dionice u vlasništvu banke, to je nečiji skrbnički vjerovatno!

A gle…piše Osnovni račun, a ne Skrbnički…

a moguće.. onda možda čekaju da proficio skoči na 200kn pa ih to možda izvuče iz stečaja! [emo_smijeh]

a moguće.. onda možda čekaju da proficio skoči na 200kn pa ih to možda izvuče iz stečaja! [emo_smijeh]
[/quote]

Nisam siguran ni da im 200 kuna po dionici pomaže da se izvuku…kad banka jednom ode u stečaj nema joj povratka…ako se dobro razumijem u banke. [emo_smijeh]

New Report

Close