On već neko vrijeme polako dokupljuje…zanimljivo bi bilo znati tko se krije iza tog skrbničkog računa…
Da li mi može tko od upućenijih reći što se vodilo prošle godine pod stavkom ostali poslovni prihodi. Iznosili su oko 19 mil kn, a u tekućoj godini su bili 370 tisuća. Prihodi od prodaje su se uvećali za oko 300 tisuća kn.
iskreno očekivao sam da bi izvješće moglo biti nešto bolje.. ali ovo nigdi ne mrda..
iskreno očekivao sam da bi izvješće moglo biti nešto bolje.. ali ovo nigdi ne mrda..
prihodi 2,4 mil kuna?????pa jesu li ovi išta radili prošlu godinu osim naravno standardnog gubitka…..jel nemaju pine beach Pakoštane?da li to radi?ima li turista tamo?……
Pa ovo je nekonsolidirano, znači samo o njima kao pravnom subjektu… U konsolidiranom će se naći sve ostalo…
Pa ovo je nekonsolidirano, znači samo o njima kao pravnom subjektu… U konsolidiranom će se naći sve ostalo…
konsolidirano nije izdano od 2009 pa teško da će biti i ove godine!
evo jedna usporedba sa slavoncem
PRFC ,aktiva 200 milja,market cap 72 mil
SLPF aktiva 184 milje,market cap 175 milja.
jasno mi je da slpf raspodaje imovinu radi likvidacije,ali prfc je u sličnoj situaciji i plus čeka presudu od HFP koja je duplo veća nego slpf.
danas sam gledao.gavin m. susman je povezan sa 153 različite firme u hrvatskoj. velika kombinacija je jupiter fond koji je investirao brdo love u istri i u vrtove sunca kod dubrovnika. tu je sigurno završio dio love iz proficija.
čuo sam i priču da vekselberg preko šterna gleda hotel rovinj koji proficio ima u vlasništvu. godinama se nisu makli sa obnovom a ima problema u dubrovniku sa hotelom belvedere koji je kupio.
danas sam gledao.gavin m. susman je povezan sa 153 različite firme u hrvatskoj. velika kombinacija je jupiter fond koji je investirao brdo love u istri i u vrtove sunca kod dubrovnika. tu je sigurno završio dio love iz proficija.
čuo sam i priču da vekselberg preko šterna gleda hotel rovinj koji proficio ima u vlasništvu. godinama se nisu makli sa obnovom a ima problema u dubrovniku sa hotelom belvedere koji je kupio.
Kako to misliš završio dio love od Proficija?