PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eppur si muove…

http://www.proficio.hr

btw…Pakoštane se dokapitaliziralo s milion i pol kuna izdavanjem novih dionica…vjerojatno time prelaze preko 95% vlasništva…NN 12.12.2014

Kolika bi mogla biti fer vrijednost pakostana?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Neznam odredit….

Prošlu godinu su imale manju dobit i u odnosu na ostale kampove prikazivali lošije rezultate…no to je moguće obrazložiti i većim investicijskim zahvatima. Uredili su sanitarije…sad je na redu centralni restoran i kuhinja, a opet smatram da nemaju konkurenciju s obzirom na sadržaj i lokaciju kampa….

Kolika bi mogla biti fer vrijednost pakostana?

Ako se dobro sjećam, to je 480 smještajnih jedinica?

Ako računamo 10000 eura po smještajnoj jedinici, to je 4,8 milijuna eura.
Nisam gledao imaju li duga i gotovine.
Isto tako, ne znam koliko je ovih 10k eura realno (odn. je li više ili manje (mislim da teško može biti manje jer ostvaruju preko 20 milijuna kn prihoda?)).

Bilo bi bolje da se takva pozicija iskoriszi za nesto profitabilnije,mozda jedam dio zs hotel ili barem mobilne kucice.mislim da im je sezona relativno kratka zbog nacina smjestaja.iipk to nije tropska klima i. Mogli bi sa cvrstim objektima prosiriti sezonu na 8-10 mjeseci. A ne mogu naci koliko je to veliko zemljiste ? na li netko?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

18 ha..pise na službenim stranicama pinebeach.hr

Tko bi mogao napraviti procjenu samog zemljišta ne uključujući infrastrukturu u Primoštenu na toj top lokaciji!? Bolji poznavatelji….

180.000 m2 x 150 EU/m2….. 27.000.000 milijuna Eura!

Konzervativno ili ne!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ovdje je takva transparetnost da bi svi dioničari skupa trebali platiti privatnog detektiva da nešto saznaju

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Jel cuo netko sta se zbiva oko proficijevog udjela u hotelu lagunak oliko bi mogli dobiti za to kad prodaju?

Jel cuo netko sta se zbiva oko proficijevog udjela u hotelu lagunak oliko bi mogli dobiti za to kad prodaju?

čitajući ovu temu čovjek bi rekao da dionica proficia vrijedi minimalno deseterostruko nego joj je sadašnja vrijednost! zemljišta, hoteli, vile. pa opet hoteli, pa 36kn + kamate, mađarska, net.hr itd… E sad zašto nitko ne kupuje ovu dionicu i ne trži s njom, ima li netko na to odgovor.. mnogi će reći nema transparentnosti.. zašto je nema?

Da pokušava se dokupiti po što nižoj cijeni al kao što vidiš ne ide! Nema raspoloženih prodavača.
Dionica nije u trendu kao što je to DLKV, INGRA, sutra RIZO…..

Još jedna od rijetkih turističkih dionica koja nije višestruko rasla za razliku od ostalih!

Hotel lagunak, udjel od prodaje, nije zanemariv, kad saznam točne napišem na forumu.

LP

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Da pokušava se dokupiti po što nižoj cijeni al kao što vidiš ne ide! Nema raspoloženih prodavača.
Dionica nije u trendu kao što je to DLKV, INGRA, sutra RIZO…..

Još jedna od rijetkih turističkih dionica koja nije višestruko rasla za razliku od ostalih!

Hotel lagunak, udjel od prodaje, nije zanemariv, kad saznam točne napišem na forumu.

LP

ne razumijem nema na prodaji? ali tu se govori da dionica vrijedi toliko i toliko pa kako to da onda nitko ne kupuje ove dionice koje stoje na prodaji po 20-25, nema ih puno al nitko nije zainteresiran da ih kupi..

New Report

Close