PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iz zapisnika skupštine može se isčitati kako se raspravljalo o ulaganjima i vrijednosnim usklađivanjima nekretnine u Istri, koja se nalazi u malom selu Račice, smješten na brežuljku blizu Draguća, šira okolica Buzeta s pogledom na jezero Butoniga. Radi se o zanimljivoj nekretnini, kaštel Walderstein s pripadajućim poljoprivrednim zemljištem iza zgrade cca sveukupno 6.000 m2, zgrade bogate kulturne i povijesne baštine koja dominira selom….vidi link… http://vimeo.com/49232953

Inače putem arkoda i E-izvatka je vidljivo vlasništvo Zora adria d.o.o…..20/1 zgr, 20/2 zgr, 2655/2….Buzet-k.o. Račice

Isto tako na netu ima puno slika i pričica oko tog kaštela….

Hoće li napokon i ovdje nešto mrdnuti.. tapka se na mjestu već više od godine dana.. kunica gor kunica dol.. vrime je da sud potvrdi presudu.. skupit će se previše kamate pa di ćemo onda s lovom..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

A bas da se tapka. Čim neko proda 200-tinjak komada odmah se na kupnji sakupe nalozi da se proba nešto usicariti, al promet je nikakav. Al bit će, treba biti strpljiv. Iz zapisnika se vidi da pokušavaju izaći iz investicija u mađarskoj, koje su zapele, spominju da imaju potrebno znanje za moguće investicije u americi, obnavljano je u Pakostanama, troškovi su se dosta smanjili. Možda griješim, al meni zvuci obecavajuce

Zna li netko u kojoj fazi je presuda?koliko je meni poznato županijski sudovi imaju određene rokove u kojima moraju riješavati sporove,žalbe(ako se ne varam to je 6 mjeseci,neka me ispravi netko ako griješim).a ovdje već vise od godinu dana nema nikakvih vijesti…

Zna li netko u kojoj fazi je presuda?koliko je meni poznato županijski sudovi imaju određene rokove u kojima moraju riješavati sporove,žalbe(ako se ne varam to je 6 mjeseci,neka me ispravi netko ako griješim).a ovdje već vise od godinu dana nema nikakvih vijesti…

A ko zna kad se kod nas pravila i zakoni stalno mijenjaju.. moguce cak da je rok za odgovor i 3 godine.. vjerovatno takvi rokovi nisu nigdje u svijetu.. nije ni cudo da se svi godinama vuku po sudovima..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

grijesis, nemaju rokove, moze predmet biti na Zupanisjkom i po par godina, sto je uobicajeno vrijeme za drugostupanjsku odluku.
u zadnje vrijeme Zagreb je poceo delegirati spise na drugr Zupanijske sudove, koji su amnje opterecen i oni predmet vracaju relativno brzo, 6 mjeseci do godine dana.
Medutim, imajući u vidu VPS, ovaj predmet zasigurno nece biti delegiran.

Bolji poznavatelji prilika u PROFICIJU, jel točno da se vrijednost nagodbe – odnosno prvostupanjske presude u korist investicijskog društva PROFICIJO popela na razinu od 40,00kn!?

Kolega superfly!?

Projekti na desetak vila Rovinj, Pakoštanima – turističkom kompleksu, projekt hotel 5* Rovinj, vila Fažana, energetski projekt u Mađarskoj vjerojatno ide u prodaju,….a ostali udjeli u Laguni!

Vidim da nema raspoloženih za prodaju na 20 kn!
[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

http://www.proficio.hr/reports/Zapisnik-GS-2014.pdf

kako ozna sve dozna sve pogledajte link da pročitate kako je proficio nastao.

http://www.zurnalisti.com/ivana-soljan-melodrama-na-tranzicijskoj-sceni/

a gospodinu svetislavu simiću predlažem da ova pitanja koja je postavio na skupštini,proslijedi u dorh.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Nema se tu više što reći….sve se već zna što posjeduju. U slučaju pozitivne presude razine od 40,00 kn su sasvim realne.

Nema se tu više što reći….sve se već zna što posjeduju. U slučaju pozitivne presude razine od 40,00 kn su sasvim realne.

U slučaju pozitivne presude, što bi značilo 80 kn novca po dionici na računu, 40 kn mi se nikako ne čini realnom cifrom.

….U slučaju pozitivne presude, što bi značilo 80 kn novca po dionici na računu, 40 kn mi se nikako ne čini realnom cifrom

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] sve 5…naučio sam da se Proficio trži na niskim razinama pa nisam htio pretjerivati…

New Report

Close