PRFC (Proficio d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PRFC (Proficio d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim kolege da mi kažu od kojeg je datuma prvostupanjaska predsuda za novac u korist Proficia i koliko ispada pa dionica,cca 36 kn??

Od lipnja 2013. godine…znači brzo će godina dana

na bidu 10.000 kom na 24 kune (240.000kn).[emo_ooooo]

10.000 komada osvanulo na 24 kn čim je netko prosuo 2.000 po istoj cijeni.
Očito se kupac ponadao.
Pošto je ovo današnje trgovanje velik promet za PRFC očekujem u petak da vidimo tko je kome ili bar kome u top 10.
Inače tih 10.000 komada se povremeno pojavljivalo na bidu bez da ih je netko okrznuo.

@nimimada
možda u petak i neceš vidjeti, jer “ti” u top-10 imaju par skrbničkih računa.

[emo_smijeh] manje bitno, prvo da vidimo konsolidirano FI a onda presudu, to će u svakom slučaju biti zanimljivije.

Prošli tjedan opet intenzivnije trgovanje.Veći dio kupio dioničar br.6.
Cca 8500 protrgovanih komada od toga 4500 njegovih.
Ovdje se već prilično dugo vrti isti krug – velik rast prometa i cijena ide do 25-26kn, zatim pad prometa i pad cijene do 20ak kuna.
Osobno me pad nebi nešto veselio jer više nemam ni feninga za dionice.

Prošli tjedan opet intenzivnije trgovanje.Veći dio kupio dioničar br.6.
Cca 8500 protrgovanih komada od toga 4500 njegovih.
Ovdje se već prilično dugo vrti isti krug – velik rast prometa i cijena ide do 25-26kn, zatim pad prometa i pad cijene do 20ak kuna.
Osobno me pad nebi nešto veselio jer više nemam ni feninga za dionice.

Meni se cini da tu nitko i ne trguje nego br.6 ..ocito je da se jos ne vjeruje u ovu dionicu…a ko i zna sta ce bit.. jedan dan niko nece da proda ni po 25 a drugi dan navale prodavat na 21-22.. vidit cemo..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Mislim da nije stvar vjere nego mada većinski ima 60ak posto ostatak je strahovito rascjepkan a većina malih dioničara ovdje skoro da je zaboravilo da ima ovu dionicu, za Burzu ne mare.
Oni koji su aktivni na Burzi ako i uđu na kratke staze to na kraju predaju šestom dioničaru je nemaju živaca čekati. Premali promet za špekulante, preteško nešto više za skupiti za veće ulagače.
Svaka čast NB na strpljivosti jer to što i prikupi u valovima njemu je zaista sitno. S druge strane da ne očekuje bogatu nagradu nebi se tu bakćao.

na djelu je skupljanje i polako dizanje cijene dok ne izađe presuda…a onda idemo u visine,a i sam fond se više neće moći skrivati iza svojih namjera

Danas doteturali do 26,50 kn, to je vrh u posljednjih pet i nešto više godina. Prošlog ljeta cijena je bila tu negdje s razlikom što je danas puno bliže dan kada će svima biti jasno gdje smo.

Nimimada
Taj dan se ceka jako dugo a ko zna koliko ce se jos cekat.. ja ne vjerujem da ce se to tako brzo rjesit..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close