Preživio sam socijalizam i potonuće brodova u ratu, ali teror države ne mogu

Naslovnica Forum Komentari članaka Preživio sam socijalizam i potonuće brodova u ratu, ali teror države ne mogu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Njegovo poslovanje, dakle, nije uništila SFRJ, niti JRM, nego RH.

Katastrofa, još je ovdje sasvim očito da nije priča o nekome tko lupeta bezveze nego o čovjeku koji ima sve u malom prstu. Pod hitno državu maknuti iz svega

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche


Njegovo poslovanje, dakle, nije uništila SFRJ, niti JRM, nego RH.

da, u onom socijalizmu su još bili racionalni i čuvali kravu na životu da bi im dugo davala šnicle. pa zato su i uzeli kravu tj. dopustili privatnike jer su bili svjesni da treba netko tko će uzdržavati državni sektor. ovo sada je spontani divlji socijalizam u kojem si činovnici žele uzeti sve sada i odmah a da li će imati od koga uzimati i sutra baš ih briga. samrtna akumulacija božićnica i regresa.

Što drugo očekivati od države koju vode frakcije SKH poput HDZ-a, SDP-a, HNS-a, HSP-a, HSS-a i dr.

a jadna ova naša država kad ju svi toliko mrze. očito je vrijeme da opet osnujemo novu jugoslaviju jer ionako su ju osnivali naši domoljubi, a ne srpski.. samo čekam da pročitam naslov da je država kriva što pada snijeg, a to bi se moglo desiti već ove zime…ljudi su totalno u rukama ovih defetističkih medija kojima je cilj uništenje ove države i njenih institucija. samo se vi svi lijepo iselite i pustite nas koji ostajemo da živimo u miru.

...povijest se ponavlja...

nažalost Hrvatska stvarnost. Čovjek koji cijeli život ulaže i stvara za dobro zajednice propada a maheri čiča Marijan Filipović se slavi??? Možda čiča ipak uplati 5 miliona DM koje je zaboravio uplatiti državi – po nalazu revizije pretvorbe Goranprodukta?? 8 uz diskont od 50 posto na procjenu )

sredit će marksistička lupeština i te iz omiša, samo dok dođu na red, nebrojeno činovništvo niti nema drugog posla doli iživljavanja nad ostacima ostataka privatnog sektora.

uništavaju sposobne, stvaraju i protežiraju debile, nakon godina protežiranja oni apsolutno izgube svaki smisao za vođenje poslovanja, a troškovi im samo rastu i rastu. tako je u ama baš svakoj branši, a ne samo u brodarstvu. tamo gdje nema nominalnih državnih “favorita” postoje paradržavni poput todorića, igh.

to je naprosto koncepcija hrvatskog neoboljševizma, uništiti sposobne štititi podobne.

Ako je istina da je platio toliku kaznu zbog ovake gluposti, bez sugestije da se ispravi propust,,,, onda ova država zaslužuje bankrot i to što prije, da ovi lešinari iz državne uprave odu na cestu

potop-malih-biznisa-koji-zaposljavaju-420000-hrvata

7. Drugi put kad čujete pravedničku dreku nekog političara-uhljeba ili sindikalnog vođe, protiv ‘zlog kapitala’ – sjetite se ovog.
I promislite u kakvoj državi živimo i koja nam je budućnost.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/potop-malih-biznisa-koji-zaposljavaju-420000-hrvata/784151.aspx

ovaj-proracun-je-napravljen-da-nam-bude-jos-gore

http://www.index.hr/vijesti/clanak/guste-santini-za-index-ovaj-proracun-je-napravljen-da-nam-bude-jos-gore/784039.aspx

.

Ako netko zeli vidjeti pravu sliku odnosa drustva prema businessu u Hrvata neka procita komentare na interwiev g. Tedeschija danom jucer Vecernjem Listu.
I zasto bi onda bilo koji dio drustva bio drugciji od onih, koji su interwiev komentirali!?

Večernji , komentari o Tedeskom :

terrakon
Bitno da ti i tvoj frendić Milanović niste uzeli lipe. Neki drugi su kazneno odgovarali. Kada će na red doći kredit za brata premijera Milanovića i tvoja umiješanost u sumnjive poslove. Vidim da i ovdje moliš naklonost Zokija da ne dira u tvoj prljavi veš.
tamanitelj
Koliko si ti pokrao ,,srami se
AlenkaBratušek
Fascinantno kako lopovi igraju na kartu društvene amnezijei nakon nekog vremena počnu dijeliti lekcije iz morala i etike!Tedeschi objasni gdje su milijuni Maraka Općine Sinj pa onda možemo dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alkana
Ovaj priča o krađi?
nathanael
Svi su šutjeli dok se kralo???… zanimljivo. … za razliku od tebe koji si se bunio i javno prozivao, je li???… emile, zašto si šutio dok se kralo? zašto si ti šutio?

i.t.d.

.

New Report

Close