Presuda koja je otvorila Pandorinu kutiju problema

Naslovnica Forum Komentari članaka Presuda koja je otvorila Pandorinu kutiju problema

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako se samo pokazuje “zabrinutost” što će banke, nadam se da ćete pisati što će pozitivno biti i da je mnogo ljudi bilo neopravdano deložirano jer su banke neodgovorno željele poslovati do kraja opravdavši dupliranje iznosa duga i podizanjem kamata kada su u cijeloj EU padale. Pa zašto drže kamate tako visoko kada je kuna vezana za euro. Također, treba pisati ako postoji neko znanje (?!!) da su banke direktno srozale gospodarstvo, standard, demografsku strukturu pa umjesto da mediokritetno lupetate nađite nekog pametnog koji prima plaću zbog nekog znanja i kvalitete obrade teme pa napišite neki kvalitetniji i sveobuhvatniji članak a ne ovakve trla baba lan znam knjižiti 100 kuna štednje u banci. Bez veze. Još jedan mućak

Kvislinzi na sceni.
Inozemni master je stegao lanac.
Bonusa više nema.

free flow information

Prvo su banke opljačkale korisnike cf kredita[emo_ljut] a sad ovi novinari plaču[emo_ljut] za tim istim bankama zato što moraju vratiti što su uzele od klijenata!sramota[emo_bijesan][emo_bijesan]

Ako otvoriti Pandorinu kutiju znači stati na kraj nepravdama prema nama običnim smrtnicima neka je otvorena…

Ako dode do presude u korist Udruge. Na bankama je da stimuliraju svoje klijente i za otplatu cijeloga kredita. Na taj nacin ce privuci novac iz jastuka, a dalje neka okrecu lovu. Mislim da postoji zainteresiranih…
Da li sam u pravu ili…

Mene samo zanima tko plaća autora članka…

Banke su zadnjih godina stvarno pretjerale, nije problem samo u kreditima, problem je u svemu. Muzu novac kako god mogu i sve bi to bilo u redu da su klijenti informirani. Pa događa se da na tekućem računu kojem je zabranjen ulazak u minus(na zahtjev klijenta) obračunavaju nekakve naknade, pa onda kamate na minus, i klijent se obavijesti kada taj iznos dođe na -400 do 500 kuna iako je klijent izričito tražio banku da stavi zabranu ulaska tekućeg računa u minus.

U redu, banka mora naplatiti naknadu, ali zar je problem obavijestiti klijenta da je račun ušao u minus kod 50,100 kuna već se mora čekati cifra od 500 kuna?

to je samo jedan novi rep iz vladavine rohatinskog, koji će na kraju zasluženo dobiti epitet najgoreg visoko rangiranog državnog službenika u povijesti hrvatske, nesamostalne i samostalne.

upravo je fascinantno kako su ga veličali dok je bio “gori”, a dok se sve naokolo urušavalo, od svih segmenata privrede osim banaka pa do elementarnih ljudskih prava građana.

teško mi je procijeniti red veličina, ali mislim da je jednaka pljačka učinjena nezakonitim naknadama koje banke neprestano naplaćuju.

gdje to u svijetu ima da kupite kruh za 5 kuna, a dok dođete do blagajne blagajnica vam kaže da je cijena porasla na 6 kuna jer je vani počela padati kiša a njoj treba kišobran.

otprilike takve su naknade na sve i svašta koje banke naplaćuju po svojoj volji iako su već naplatile cijenu usluge za koje su te aktivnosti vezane. još bih razumio kad bi oni detaljno specificirali što točno ulazi a što ne ulazi u cijenu usluge koju plaćamo, ali čak i onda bi morali tražiti suglasnost za svaku novu naknadu, ili ostaviti mogućnost raskida ugovora. ništa od toga, njima je mrsko čak i napraviti specifikaciju usluge koju nude, lakše je po volji udarati dodatne naknade kad im god padne na pamet, kad imaju rohatinskog i rohatinske koje ih štite.

doista je smiješno reći da je napravljen udar na pravni sustav, kad je već niz godina djelovanje banaka u velikoj mjeri udar na pravni sustav.

New Report

Close