Pa drzava je cijelo vrijeme unutra a rezultati su porazavajuci. Tko garantira da bi se stanje poslije predstecajne nagodbe promjenilo na bolje? Do sada je tvrtka stalno radila sa gubitcima i nije se uspjela sanirati niti prodajom dijela zemljista. Zato je jedino moguce rjesenje stecaj. Dosta vise trosenja poreznog novca na vjecite gubitase. Mozda se u stecaju nadje kupac, koji nece imati obavezu preuzimanja svih uposlenih, tako da ce u najboljem slucaju ostati maksimalno 10% dosadasnjih uposlenih, sve ostalo je visak.
U svitu ne postoje sindikati ka u rvackoj …..svaki dan u svim medijima ih ima … pusti komentari na svi i svašta i uvik su na raspolaganju
Koji će to bit sastanak u ponediljak… zamjenik ministra i sindikat a MOŽDA im se pridruži I SAM MINISTAR i dogovor će past ili neće …. a onda novinari iz svi poslovni redakcija na ČIČI zimi čekaju izjavu ……. mora da će početi pucati iz svi plotuna na vjerovnike SRAM IH I STID BILO ŠALJETE STAKLENIKE U STEČAJ
Posle sastanka ne gine marenda ili ručak na teret porezni obveznika
Možda na kraju ministar finacija da ostavku pošto im nije da pristanak za pozitivno okončanje PSN
E još samo fali ona “NEKA INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAL”
Ne znam gledam ovoga sindikalistu Simu. On je sokiran. Ajde moj jebivjetre da ste ti i radnici umisto sastancenja u vezi buducnosti firme sastancili sa motikom i lopatom u polju nikad vi ne bi otisli u stecaj. Sve ste unistili. Bivse Jadro to je bio PIK sa nekih 1400 radnika koji je u svom sastavu imao Staklenika,peradarstvo,maloprodaju,klaonicu hortikulturu, cvjecarne… Od svega ostalo jedno veliko nista. Jedino su ostali rasadnici i taj dio hortikulture sto je poklonjeno Anti Maslovu.
Po meni je ovo u stecaj trebalo poslat prije 10 godina,kupio bi netko za male pare vjerojatno,ali bi danas nesto radili,proizvodili,a radnici primali placu.Ovako jos Djekna nije umrla,a kad ce ne zna se.
evo nove prilike da se Šket dokaže