‘Premijeru, spolni odgoj pitanje je svjetonazora a ne higijene’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Premijeru, spolni odgoj pitanje je svjetonazora a ne higijene’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

pa zar i jedni i drugi nemate pametnijeg posla nego mlatiti praznu slamu oko zdravstvenog odgoja!? Ne mislite li da ste preskupi i jedni i drugi da biste rješavali ovakve probleme sirotinji od koje još uvijek živite?

Kako je to bilo ružno prema ovom napaćenom narodu. Vi derete s jedne strane a oni s druge strane. Gdje će narod naći utjehu ? U vama i njima neće sigurno. Samo dragi Bog to zna.
Gdje u svijetu ima onoliko raskoši i bogatstva kao jučer u katedrali i Rimu, gdje ima onoliko prezira kao jučer u rječima Bozanića. Pa to je bilo više nego jezivo za slušat. Bozaniću, zašto ne pustiš da ti vjernici dođu sami, zašto koristiš oružje da ostvariš cilj koji se dobiva samo plahošću, ustrajnošću i beskrajnom vjerom ? Zašto imate toliko kriminala u svojim redovima, zašto radite pojedincima oproste i razvrgavate im crkvene brakove pa ponovo vjenčavate a puni su grijeha, zašto se vaša krivična djela ne procesuiraju i još milijon zašto.
Zašto Zagrebačku katedralu nazivate Stepinčevom a ni on nije stao pred puške da zaštiti nevine. Svi dobro znamo iz prošlosti da ni vi u zlatom satkanom odjelu nikad nećete stati pred lice zla da zaklonite ovaj narod.
Dok čitam Bibliju, vječni temelj svih psihologija, pitam se samo jedno,
ma tko ste zapravo vi i odakle vam pravo. Bojite li se imalo Boga ?

New Report

Close