Predstavljamo vam novi Poslovni.hr!

Naslovnica Forum Komentari članaka Predstavljamo vam novi Poslovni.hr!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lijep dizajn i usability – fali malo spretnije baratanje sa dionickim drustvima i dionicama kao i pripadajucim grafovima, ali sve u svemu vrlo dobro!

Meni fali da u 22 sata pogledam naslovnicu sutrašnjeg Poslovnog i pročitam najave članaka, baš mi fali.

vid'la žaba...

Baš i ja tražim da nisu negdje prebacili te najave, nekako su mi postala navika. Daj vratite to!

Font web stranice je nekad bio bolji. Sad djeluje kao da je skenirani dokument.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Ne znam koliko ste ovaj novi dizajn stranice platili ali ste ipak puno platili.

Nakon pregledavanja stranica ima nekih promjena koje su pogoršanje:

1. Komentari se ne mogu izmijeniti jer nema te opcije. Ako se napravi greška, nema popravka
2. Pristup Blogu ne postoji. To znači da nema mogućnosti postavljanja novih tekstova, a do starih nema veze.
3. Font počinje izgledati dobar tek kada se zumira 125%.
4. Kada se učita članak odjednom ne radi skorlanje kursorom gore dolje i treba ga pokrenuti označavanjem nečega u sadržaju ?! Istog problema nema kod glavnih izbornika
5. Učitavanje stranica traje duže nego prije.
—————
Čini se da se i ovdje dogodio danak znanosti. Napredak je bio korak nazad!

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Gdje su pretplaćene teme?
Gdje mogu naći zadnje komentirane teme?
Zašto nema emoticona koji su se prije mogli staviti?
I zašto nema mobilne verzije portala, hello!!! 21. stoljeće vi nemate mobilnu verziju portala!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ovo je blago rečeno promašaj. Prijašnja stranica je bila brža u smislu vizuelnog pregleda i dolaska do željene informacije. Nova stranica ko da je više za djecu, ne omalovažavam spomenutu kategoriju, oni su naša budućnost, al ovo ne djeluje ozbiljno, stranica je razvodnjena.Pa ovo crveno POŠALJI me više podsjeća na lansiranje nuklearnog projektila sa neke kontrolne ploče u Sjevernoj Koreji nego na slanje komentara u 21 stoljeću. Nadalje ovi plavi barovi sa PRIJAVI MODERATORU asociraju više na prijeteće cinkanje nego na neko poštivanje pravila komentiranja tj izlaska iz tih okvira.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Čestitke na modernizaciji Poslovnog, na odluci i provedbi.
Trenutni cjelokupni dojam nakon sat vremena pregledavanja je sljedeći: stvari su prilično pojednostavljene, ne baš u pozitivnom smislu, već više prema granici banalizacije i estradizacije poslovnih informacija.
Prethodna inačica portala bila je (ili bar je izgledala) sadržajnija, ova trenutna imam dojam da podilazi globalnim trendovima simplifikacije koju su pogurali Amerikanci, a to našim prostorima nije imanentno. Američki način života i obrazovni sustav proizvode ljude kojima odgovara sadržaj u sažetku, dok na našim prostorima to još uvijek nije situacija, iako se stvari nažalost pokreću u tom smjeru.
Par tehničkih detalja:
Korisnici koji se služe IE7 internet preglednikom (mnogo je firmi/pojedinaca koje su još uvijek na ovoj inačici preglednika kako poslovno (ubrajam se u dotične) tako i privatno (iz nekog razloga nisu na novoj inačici)) primijetit će tu i tamo preklapanja sadržaja, evo npr. footer portala je prilično nepregledan. Razumijem, portal je prešao na novu tehnologiju, no bilo bi dobro napraviti ispitivanje koliko korisnika ima potrebu za podrškom stare tehnologije prije nego li se ista napusti.
Registrirani korisnici ulaskom u svoj profil nemaju mogućnost uređenja istoga, a postojeći korisnički detalji su nestali.
Ukratko, drago mi je da pratite tehnološke trendove, no nemojte dopustiti da se sadržajno portal sroza na šoubiz razinu.
Za sada toliko.
Pozrdav i sretno u radu

Mortadela je konj s maslinama.

Nepregledno je. Za sve koji se žele izgubiti došli su na pravo mjesto. Times New Roman-like fontovi? DroidSerif za forum?

Ja sam izgubljen. Potpisujem što je Ivan1902 napisao. Nadam se da ovo nije konačna verzija, očekujem uvažavanje korisničkih preporuka, jer ovo je šok.

nije sve tako crno

New Report

Close