Valjda će smrznuto meso ,staro voće i povrće i jaja izdržati na putu do naših trgovina.
Ili ti kamioni ne prevoze teroriste i ne moraju čekati u redu?
Čudno, na graničnim prijelazima s Mađarskom nema problema. Ipak ti Slovenci paze da EU teroristi ne dođu kod nas.
I sad ti budi prijatelj s Mađarima, opće na paze na nas.
Naravno, sada su se sjetili pokazivati mišiće i to nad građanima koji plaćaju poreze.
Dok im istovremeno tisuće migranata prelazi bez dokumenata. Njih se treba pustiti, jebiga, novinari su tu pa ne daj bože da se vidi da djeca čekaju.
Naša djeca, sa valjanim dokumentima, se mogu kuhati u automobilima.
Veliki spontani multi-kulti događaj na ulazu u Hrvatsku. Putnici svih nacija i vjera imaju priliku za višesatno spontano druženje , podjelu hrane i vode, zajedničko mokrenje , glazbu (trubljenje sirenama) . Jedinstveni doživljaj. Gdje više ima takvog toplog ljudskog druženja ? Velika besplatna reklama za hrvatski turizam.Ko to more platit!
Nikakav problem,to se riješi za tri dana,uz malo dobre volje…Zna se dobro šta oni hoće,komadić mora,da imaju izlaz u međunarodne vode…Kada im je Račan to dao,taj tzv. dimnik,nekakav uski prolaz do međunarodnih voda,proglasiše ga za veleizdajnika,a sada se može pokazati da je bio pametniji od svih koji su ga tada napadali…Slovenci nam j.majku nemoralno,ali legalno,i to je nezavidna pozicija u igri…
Dapače , kad se svake slijedeće godine sjete ponoviti isto mi im možemo dati komadić mora ili zemlje da ih odobrovoljimo.
Imamo mi puno komadića a i nas je sve manje pa nam ne treba. Nekako mi se čini da bi nas i EUnija pohvalila za to .
Romel
…ma ne,damo im taj prolaz uz uvijet da više ne pitaju ništa,i nikada…čak im ne treba ni dati,već na tom malom dijelu proglasiti dvovlašće,tj. taj,kondominij,kako se već kaže…u suprotnom,ne treba nam 10 turističkih sezona da nam propadne pa da odemo svi u stečaj,dosta je samo jedna jedina…
Napustiti evropsku uniju. Kao UK. Jednake guzve ce biti. Ili manje ?uvesti morski obalni pojas. Crexit!
Dapače , kad se svake slijedeće godine sjete ponoviti isto mi im možemo dati komadić mora ili zemlje da ih odobrovoljimo.
Imamo mi puno komadića a i nas je sve manje pa nam ne treba. Nekako mi se čini da bi nas i EUnija pohvalila za to .
[/quote]
Vrlo jednostavno rijesiti taj problem. Vidi gore.Iz interesnih razloga je UK napustila uniju.I zivjeti ce bolje . Financijska industruja ce oostati u UK. I zaradjivati na EU. Jednostavno otici.
Vrlo jednostavno rijesiti taj problem. Vidi gore.Iz interesnih razloga je UK napustila uniju.I zivjeti ce bolje . Financijska industruja ce oostati u UK. I zaradjivati na EU. Jednostavno otici.
Ajme koja je ovo glupost… HR ima hrpu problema, zeliti nam jos gore, to bi bilo suludo. Valuta je pala 20%, to je tek pocetak. Pada FDI, a banke se sele za Frankfurt i dalje(tj budu unutar 2g). UK je prije ulaska u EEC bila u uzasnom stanju, i sad ce se vratiti na to. Nissan, Honda, Toyota isto odlaze. Hrvatska bi trebala preuzeti nesto od toga. Mi trebamo raditi da dode FDI, a ne da se otjera.
Sto se tice guzvi, bilo bi jos gore jer bi HR bila vanjska granica kao sada Bosna. Slovenci mozda deru, ali ulaskom u Schengen nema vise ni toga.
Ajme koja je ovo glupost… HR ima hrpu problema, zeliti nam jos gore, to bi bilo suludo. Valuta je pala 20%, to je tek pocetak. Pada FDI, a banke se sele za Frankfurt i dalje(tj budu unutar 2g). UK je prije ulaska u EEC bila u uzasnom stanju, i sad ce se vratiti na to. Nissan, Honda, Toyota isto odlaze. Hrvatska bi trebala preuzeti nesto od toga. Mi trebamo raditi da dode FDI, a ne da se otjera.
Sto se tice guzvi, bilo bi jos gore jer bi HR bila vanjska granica kao sada Bosna. Slovenci mozda deru, ali ulaskom u Schengen nema vise ni toga.
[/quote]
UK je prvenstveno izasla iz EU zbog financijske industrije koju zeli zadrzati i biti finacijski centar svijeta gdje ce se i dalje slijevati novac iz kine i rusije i usa pa cak i te evropske unije. Zivjeti ce kao svicarska. Jos i bolje. Cijene nekretnina im ne padaju, standard im ne pada, dapace. Bas ih briga za automobilsku industriju. Tamo cvate financijska industruja .Pa nece valjda to sa njemackom i francuskom dijeliti. Vidjeti cemo sto ce se od banka ” preseliti “. Sve ce istati i uk i imati nove u u eu. Sve su to Englezi dobro izracunali. Ne treba brinuti za njih. Treba brinuti za Rvatskicu.koja valuta je pala 20 % ? Funta ? Kaj god.