a je li je to parada zbrda zdola ili su postrojeni po sklonostima….gutači mačeva…lize…hokejaši…hokejašice…..tratinčice…berači pamuka…
s obzirom na proglašeno izvanredno stanje zbog porasta vodostaja dunava i drave umjesto parade neka se upute u ugrožena područja i daju svoj doprinos u borbi za očuvanje života ljudi i imovine.
kakve veze imaju gay parade s poslovnim dnevnikom?!? ne kužim korelaciju???
Molim Poslovni da prestane pisati o kojekakvim paradama jer me takve vijesti uopće ne zanimaju. Time neka se bave 24 sata, Jutarnji i Večernji. U ozbiljnom listu kao što je PD očekujem sasvim određene teme što i sam naslov novina sugerira. Ili ja ne kužim koje se poslovne prilike kriju u tim cirkusima[emo_naivan]
[/uote]
nikada ne znate što donosi budućnost, tko zna što će skraćenica PD jednoga dana značiti
kakve veze imaju gay parade s poslovnim dnevnikom?!? ne kužim korelaciju???
kako ne kužiš? pederi tamo, pederi ovdje. poslovni im je medijska logistika.
Proud to be Croat!!!
Da li se itko zapitao kolko tih “balova” nama treba? Split, Zagreb, sto jos jedan u Dubrovniku, OS recimo, Varazdinu… svaki bal, helikopteri, policija itd. koliko to nas kosta? Sto je previse, previse je.
Čakovec,Čakovec mora past.
bit će yebeno ako padne na guzicu [emo_zloban]
nema ništa od tog zayebavanja ljudi s pederima, treba kruha, treba rada [emo_zloban]
Ne znam sto su se uvatili bidnog covika. Ima li koji ministar/rica u Vladi koji ce istupit i pozvat ga da dodje zivit u Hrvatsku,pruzit mu azil i garantirat sigurnost.Ovo je najgnusnije krsenje ljudskih prava i zavirivanje u privatnost pojedinca. Hrvatska je jos jednom dokazala da je 1000 svjetlosnih godina ispred Hrvatske.
http://www.vecernji.hr/vijesti/procurila-snimka-oralnog-seksa-bivseg-vladike-vasilija-clanak-572815
Gay parada ?
Radi se o programu smanjenja nezaposlenih .
Kao što je poznato , čak ni prof. Radmanu nije uspjelo u debeom crjevu stvoriti život…
To će populariziranjem gay brakova biti sve manje djece .
A ako će biti manje djece biti će i manje nezaposlenih .
Što je više gay shame parada , to je manje rođenih .
Provjerite !
http://www.vecernji.hr/felix-1339797600 [vecernji.hr]