Možda sam predugo odsustvovala sa foruma samo nemam pojma što znači taj ____ [rolleyes]
[/quote]
ne razmem ga niti ja dok pripoveda tak zagonetno, sigurno ima neke veze s brojenjem novaca, ovo je poslovni forum [rolleyes]
Možda sam predugo odsustvovala sa foruma samo nemam pojma što znači taj ____ [rolleyes]
[/quote]
ne razmem ga niti ja dok pripoveda tak zagonetno, sigurno ima neke veze s brojenjem novaca, ovo je poslovni forum [rolleyes]
[/quote]
Dobro da si me podsjetila…čovjek izgleda da crta tehničku analizu, samo bilo bi mu bolje ako crta ne bi išla ravno jer bi tad imao više komentara [rolleyes]
[emo_cool]
Tebi i Mateji lipi pozdrav….drago mi je vidjeti vas ovdje… [kiss]
nadam se da će ti se svidjeti i ova od Daleke obale
Suzana i tebi jedan lijepi pozdrav [proud] Tako malo te čujem zadnje vrijeme da bi ti ova pjesma sad najviše odgovarala [smiley]
[emo_cool]
Dobro da si me podsjetila…čovjek izgleda da crta tehničku analizu, samo bilo bi mu bolje ako crta ne bi išla ravno jer bi tad imao više komentara [rolleyes]
svi su suzdržani jer ju ne znaju pročitati ,jedino se nas dve ne sramimo svoga neznanja [lol]
Tebi i Mateji lipi pozdrav….drago mi je vidjeti vas ovdje… [kiss]
nadam se da će ti se svidjeti i ova od Daleke obale
nije do sad bilo ni jednog tvog izbora koji se i meni nije jako sviđal, mi kao da smo u isto vrijeme odrastale [wink]…jedan glas od kojeg se rastapam…i odlazim rastopljena [bye] [lol]
Antony singing If It Be Your Will
svi su suzdržani jer ju ne znaju pročitati ,jedino se nas dve ne sramimo svoga neznanja [lol]
[/quote]
O kakvom neznanju sad ti pričaš ženo [lol] …ako crta ide ravno onda nam predstoji dosada i niš drugo [yawn]
[emo_cool]
[/quote]
možda, a možda i ne…. to ti znači, ak si očeš odštampati na papir, onda si tu napiši kaj već ‘oćeš
tak ste se napalile na jednu kratku tanku crtu da to ni normalno. Kaj bi tek bilo da sam del
================================================
[wink]
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
Lola Beltran – El Aguacero
http://www.youtube.com/watch?v=brR9upTWee4&feature=related
Stacey Kent – Samba Saravah