Generacija 5 – Ti samo budi dovoljno daleko
[thumbsup]
Dragoj Mateji [kiss]….
Aleksander Mežek – Siva pot
…eto…vidiš kak te volim …poslala ti dva poljupca…jedan je valjda njegov [wink]
Karla opet ti mogu reči samo hvala [proud] a nadam se da če me siva pot jednom dovesti do tebe da konačno upoznam jednu zaista dobru osobu [thumbsup]
da se podsjetimo:
Ko rano rani…Hi mejk d mani…En den kam pantagana…Tu tejk avej d hani
Karla opet ti mogu reči samo hvala [proud] a nadam se da če me siva pot jednom dovesti do tebe da konačno upoznam jednu zaista dobru osobu [thumbsup]
[smiley]…tebi hvala Mateja….moja je radost u tome darivanju zaista veča od tvoje… [smiley]… a na put ionako krečemo uskoro…a veselimo se tome već sada [thumbsup]
[smiley]…tebi hvala Mateja….moja je radost u tome darivanju zaista veča od tvoje… [smiley]… a na put ionako krečemo uskoro…a veselimo se tome već sada [thumbsup]
[/quote]
????????????????????????????????????????????????’
[/quote]
????????????????????????????????????????????????’
[/quote]
to ti pofuk ni sam vrag ne bi mogel razumjeti kaj znači ….niko osim žena…pogotovo ako komuniciraju malo javno…malo iza kulisa [sealed]