politbiro bio i ostao
– ostavite se pušenja, tako će te najbolje zahebati ovu vladu,
– a ako ste toliko ovisni pa sadite travu, može i duhansku, ili nabavite duhan direktno od seljaka, direktnom razmjenom dobara ponovno zahebete državu za porezni namet.
– zašto plaćati poreze i glupe namete.
– pa pogledajte malo koliko država zaradi na vama na svakoj kutiji cigareta.
– ako se već želite trovati, trujte se s cigaretama bez markica.
– raspitajte se malo kako se može doći do cigareta bez poreznih markica, jer će i to dovesti do porasta vašeg kućnog proračuna.
– I love this game.
Pozdrav !
Poskupe li cigarete, procvjetat će ŠVERC!
Kao ce vladajuci idi*oti shvatiti da treba rezati rashode(otpustanjem parazita u upravama), a ne povecavati prihode(porezima, prirezima, …)?!?!?!
Mislim, do sada bi i malo dijete shvatilo: Ako ja mjesecno zaradim xx kuna, bez obzira koliko nesto kostalo, ja mjesecno necu potrositi vise od tog iznosa! Samo cu kupovati manje stvari, a to dugorocno znaci da im je plan los!
poskupiti cigarete 5 kn i ukinuti zakon o pušenju
noram biti nepristojan: “Hebale vas smjernice EU”. Postoji li neka smjernica da se ukine demokratski nacin izbora vlasti te da se raspisuju natjecaji za svako vazno radno mjesto, nor premijer, predsjednik itd…pa da onda neko tijelo eliminira neznalice itd…ima li neka smjernica da place u Hrvatskoj budu kao u Nizozemskoj ili Svedskoj?…2000-3000 eura po zaposlenom?