purger007:
”
Amerikanci.
”
Ma ne oni će ga kasnije srušiti, zezam se zapravo ne znam zašto bi posao dobio itko od naših?
Izbori, kume, izbori… “Posao stoljeća izvodit će hrvatski građevinski konzorcij”, možeš li zamisliti naslove novina?
No, prvo se dečki moraju organizirati, sjesti za stol i dogovoriti… Sumnjam da to već ne rade
cayman006:
”
bolje se pitajte tko će to graditi od srpskih građevinara umjesto da pišete gluposti…[smiley1]
”
caymane jesi ti još u đuri ili si se istovario?
Pa već sam napisao da sam ga prodao po cca 300 kuna…
TOŽ
korisnik od: 10.03.2006.
purger007:
” Amerikanci.”
Ma ne oni će ga kasnije srušiti, zezam se zapravo ne znam zašto bi posao dobio itko od naših?
Mislim da Amerikanci svakako najbolje ruše pa valjda i grade. A oko Beograda sve im je poznato kak doma su.
I ja se samo zezam.
vi se zezate ali ste u pravu – ameri su ogromne pare uložili i ulažu i dalje u srbiju.
Pišeš besmislice po običaju, bez uvrede.
ti si zbilja čudak, pa prouči tko su najveći ulagači u srbiju: 1. USA, 2. Švedska, 3. Hrvatska, 4. Slovenija
Ja argumentom, ti kao i uvijek glupošću i zavišću. Ajde idi kupi malo po 9-10 bookova dionica, pusti nas budale…Uvjerljivo si najveći neznalica na svim forumima a pozitivnog od tebe nisam čuo nikada. Bez uvrede.
vi se zezate ali ste u pravu – ameri su ogromne pare uložili i ulažu i dalje u srbiju.
Opet će ih bombardirat da mogu opet ulagat. Njima je barem lako naći posla za svoje građevince.
cayman006: ” vi se zezate ali ste u pravu – ameri su ogromne pare uložili i ulažu i dalje u srbiju. ” Opet će ih bombardirat da mogu opet ulagat. Njima je barem lako naći posla za svoje građevince.
Da,ali ako grade pa bombardiraju,tada im raste i građevinski sektor i vojni…..[smiley2]
SLK:
”
cayman006: ” vi se zezate ali ste u pravu – ameri su ogromne pare uložili i ulažu i dalje u srbiju. ” Opet će ih bombardirat da mogu opet ulagat. Njima je barem lako naći posla za svoje građevince.
”
Da,ali ako grade pa bombardiraju,tada im raste i građevinski sektor i vojni…..[smiley2]
I što nam to govori? Da treba ulagat u Ameriku a ne Srbiju. [smiley11]