Što je Pero? Nisi se pohvalio da imaš curu!? [lol]
Je li vam još uvijek na Android platformi srezana stranica?
[/quote]
evo danas sve radi ok, do neki dan je bilo kao kod kolege Ivan1902.
Hvala!
Poštovani,
u zadnjih desetak dana dobio sam nekoliko čudnih privatnih poruka od meni nepoznatih osoba .
Otvaranjem tih poruka imao sam nekih softverskih problema (virusi) na računalu pa pretpostavljam da su te probleme izazvale te poruke .
Poruke sam dobio od :
vivian (korisnik od 17.04.2012.) do sada nije objavila ni jednu poruku na forumu !
kristina10 (korisnik od 15.01.2008.) do sada nije objavila ni jednu poruku na forumu !
haj ako si još uvijek zainteresiran oko isplate dvd i ostalih ka može mail pa da ti objasnim?
Hello dearest., my name is viviana i saw your profile today and became intrested in you,i have an important issue to discuss with you. please contact me at [viviana_aa4@yahoo.com] so that i will send you my picture and tell you more about me, Awaiting for your mail to my email address above viviana.
Poštovani,
Nadam se da ćete ispitati o čemu je riječ i da nećete samo obrisati moj post kao prošli tjedan .
Pozdrav
Ova viviana je neumorna
viviana :
Sada je promjenila ime :
vivianabb :
my name is viviana i saw your profile today and became intrested in you,i have an important issue to discuss with you. please contact me at [viviana_aa4@yahoo.com] so that i will send you my picture and tell you more about me, Awaiting for your mail to my email address above viviana.
Poštovani ,
Ako se ne slažete s mojim stavovima onda je u redu da ste mi post na Best buy obrisali .
Poštovani ,
Ako se ne slažete s mojim stavovima onda je u redu da ste mi post na Best buy obrisali .
Nebitno odobravamo ili ne vaše stavove, nego jednostavno neke vaše osobne političke stavove, obračune, upozorenja i sl. na nevezanim temama smatramo spamom
Poštovani gospodine vjeko ,
zahvaljujem na odgovoru .
Uopće ne pišem o političkim stavovima već isključivo pišem o gospodarstvu i štetnosti prevelikih poreza na investicije i ulaganje u Hrvatsku .
Dobronamjerno pišem u interesu svih stanovnika Hrvatske .
Siguran sam da nam svima neće biti bolje dok god se ne smanje porezi .
Da sam u pravu govore svi brojčani pokazatelji o daljnjem padu .
Pozdrav !
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Magma d.d. forum?
Provjerit ćemo zašto se to sporadično događa dok se pokušava ući u neku temu ili se pretražuje po tickeru
Thanx na dojavi
Angažman hrvatskih poduzeća u toj zemlji počeo bi vrlo brzo, već početkom iduće godine jer, a siguran posao vrijedan 100 milijuna eura nekima od njih, poput Dalekovoda, Konstruktora, IGH i Ingre, pomoći će da izađu iz duboke poslovne krize koje ih je gotovo dovela do bankrota.
oprostite, zasto mi brisete post, u cemu je problem?
hvala