…opet ja…..oprosti kaj gnjavim ali ovo je necuveno…….cak sam odlucio pisati na temi bez cenzure -opčenito i cak su me i tamo moderirali……….to je ko bog direktiva od ovog novog šefa štirije da se pofuk likvidira sa foruma na makjavelistički način…….e pa stvarno ….nemogu vjerovati…..svim snagama cu se oduprijeti tome pa makar i svog frenda emanuela kanta trebo pozvati na forum
pofuk
…..ja sam…..ponizno molim moderatore da mi odgovore na moj privat anonimnu prijavu koju sam poslao danas popodne jer vidim da taj forumas i dalje bez pardona djeluje na forumu
mislim da je kvalitetan forumas,stovise fin covek ali morate shvatiti da meni nisu kirurški odstranili nerve tako da Vas molim za privat odgovor na moj upit jer kao sto vidite nemogu spavati kolko sam raznjupan
unaprijed hvala
pofuk
p,s, molim da mi ne saljete odgovor prije podneva kako me ne bi zbudili i kako bih Vam mogao promprno odgovoriti na Vas odgovor
izvinte na smetnji ali ako smem da pitam da li jos postoji uopce sluzba moderatora na forumu???
unaprijed hvala
pofuk
izvinte na smetnji ali ako smem da pitam da li jos postoji uopce sluzba moderatora na forumu???
unaprijed hvala
pofuk
ponizno molim odgovor
unaprijed hvala
pofuk
…..e Veks …pofuk ovde…..cuj kak si???
ne bi te gnjavil pred vikend ali znas kaj se desilo
tjednima vec nemrem naci miša i mucim se sa kompom bez njega pa te molim da urigiras kod ovih nasih mačora na forumu da mi ga vrate živog ili mrtvog jer imam dojam da su oni upleli tu svoje kandje
pofuk
molim Moda da se ne obazire na moj post i ovaj povise mog…
naime stvar je vrlo jednostvna, vraticu ga samo malo izmjenjena stanja…
sve sto ude to i izade, a s obzirom da dolazi zima miseva ce ionako biti posvuda oko kuca, zgrada, motora automobila, mojeg zeluca itd. itd.
mali savjet ; nabavite bijelog misa njih ne dozivljavmo previse, jel znamo da imaju primjese poput Exxx…
samo dokaz da pratim rad i djelo Gospodina, a kaj cu "najznimljiviji je na forumu" [thumbsup]
PROBLEM
imam jedan veliki problem i neznam kak da ga rijesim
desava mi se da me dosta forumasa trazi da potvdimo prijateljstvo a vec su mi na listi prijatelja
jer to nesto kao da zele da se pobratimimo oni i ja ili???? to mi stvarno nije jasno
da se nisu svojedobno naljutili nekaj na mene i prekinuli prijateljstvo a da ja to uopste nisam znao????
molim odgovor jer me stvarno muci da nisam nekoga svojedobno uvrijedio
unaprijed hvala
pofuk
Vjeko ja sam …..iz pouzdanih izvora sam sazno da je nas cijenjeni forumas Verdi poceo uzimati neke kredite u sumanutim ciframa( pogledaj temu bez cenzure -opcenito)….ajte molim te urgentno popricaj sa njime da se smiri jer ko bu te cifre varacal?????pa daj pogle kolko je on toga digao???? ostat ce bez gaca …..
pofuk
Moderatori (ili ako netko drugi zna, svejedno), zanima me kako dolazite do cijena dionica koje prikazujete na http://www.poslovni.hr/Content/Stocks.aspx?market=ZSE ?
Da li postoji neki HTTP servis (ili nesto slicno) s kojim se moze doci do tih podataka sa ZSE-a?
Jesu li to javno dostupni podaci, ili se to treba potpisati neki ugovor sa ZSE?!
Probao sam malo traziti na stranicama ZSE, ali nis pametno nisam nasao?
Hvala unaprijed na odgovorima [smiley]