mogli bi složiti site tak da tu di je "lista prijatelja" staviju "listu istih IP adresa".
Makar i to se može zaobiči dok je volje i resursa.
[wink]
mogli bi složiti site tak da tu di je "lista prijatelja" staviju "listu istih IP adresa".
[wink]
IP adresa vam se mjenja prilikom svakog spajanja računala/routera na internet, tako da se veoma lako može saznati tko je korisnik više Nickova jer sumnjam da se korisnik svaki put ide reconnectat za novi nick… Ukoliko su iza proxya onda je to već zaj… Uglavnom, da se zeli, u tjedan dana bi se dalo smanjiti broj nickova barem za 20% i to samo pomoću tracerta, a da ne spominjem neke malo kompleksnije metode…
Ali sve se meni čini da se ide politikom "Čemu se sa budalom zaj…."….
[wink]
IP adresa vam se mjenja prilikom svakog spajanja računala/routera na internet, tako da se veoma lako može saznati tko je korisnik više Nickova jer sumnjam da se korisnik svaki put ide reconnectat za novi nick… Ukoliko su iza proxya onda je to već zaj… Uglavnom, da se zeli, u tjedan dana bi se dalo smanjiti broj nickova barem za 20% i to samo pomoću tracerta, a da ne spominjem neke malo kompleksnije metode…
Ali sve se meni čini da se ide politikom "Čemu se sa budalom zaj…."….
[/quote]
Je, onda bi oni skloni "multiplikaciji" vidli to kao izazov na temu "nebreš ti tolko brisati kolko ja morem novih nickova otvorit.
P.S. Ovo sam previdjel oko reconnecta…
@kempa/barbastari/…/sampras
Nisam li, prema pisanjima vaših alter ega, ja zapravo "doseljeni čoban koji je dobio posao preko veze"?
Uglavnom, sto ljudi, sto različith viđenja
Vidim da ste mi ugasili nik a pojma nemam zašto samo sam prenio komentar sa drugog portala čak sam stavio i link????????????????????
Molim vas da mi objasnite kojom metodom ste mene povezali sa samprasom, moj nik nikada nije bio sampras niti sa tim nikom imam ikakve veze, barbastari je moj nik i neznam zašto ste ugasili taj nik jes da sam malo drukao na temi LKPC ali to nije ni blizu onoga što feđa i ekipa rade pa koliko ja vidim ništa im se ne događa moram priznati da sam bio malo revoltiran što mi je nik ugašen zbog običnog druka kakvih ima na stotine na svim temama.
Ja se izvinjavam za gore preneseni komentar sa drugoga portala za koji sam 99% uvjeren da ga je napisao feđa ili netko iz njegove ekipe koja sustavno druka na svim temama.
Moje isprike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa, dobro- MODERATORU- TKO SI TI ? Malecka biografija ……ima negdje nešto o tebi…..da znamo kvalifikacije, porijeklo…/b/mračno stanje…..hobi, igraš golf…pišeš pjesme…..
zafrkavam se……… kaj se uopće na te gluposti obazirete……?
@kempa11,
Nick vam nije ugašen zbog "običnog druka" nego zbog činjenice da ste malo pisali s barbastarim, malo s kempom što ste i sami potvrdili. Ne znam odakle vam zamisao da je sasvim u redu imati par nickova i malo se prebacivati s jednog na drugi.
@kempa11,
Nick vam nije ugašen zbog "običnog druka" nego zbog činjenice da ste malo pisali s barbastarim, malo s kempom što ste i sami potvrdili. Ne znam odakle vam zamisao da je sasvim u redu imati par nickova i malo se prebacivati s jednog na drugi.
Potpuno se slažem sa vama da to nije dobro niti u redu ali to mnogi čine što nikako ne opravdava moje postupke zaadnjih dana sam pisao samo sa barbastarim i mislio sam sa njim nastaviti svoj forumski život ali izgleda da mi nije bilo suđeno tako.
Bilo bi lijepo da mi vratite nik barbastari a ovaj ugasite ako je moguće.
Nema problema.
Usto, ne bi bilo naodmet da navedete te "mnoge" koji također pišu s više nickova. Može i na PM, meni svejedno
Nema problema.
Usto, ne bi bilo naodmet da navedete te "mnoge" koji također pišu s više nickova. Može i na PM, meni svejedno
Ubuduće kad primjetim javim vam na PM.
eto dragi prijatelji, bas mi je drago da je pokrenuto pitanje multinickova..
ne krivim ja nikog ak’ sistem to tako dopusta, samo napominjem GLUPO mi se dopisivat s jedni te istim covjekom sa 2 nicka..
osobno ih ne prepoznajem,jel nemam alata za to i imam hrpu prijatelja u listi, a da bi se onda ustanovilo od njih 100-ak da ih je svega 20-smijesno zar ne..
ko voli nek izvoli, svi su mi i dalje prijatelji ali ja sam samo jedan i nebudem se skrivao iza 10 nickova..
vas silvestre… [cool]
Nema problema.
pa sta Vi naseg cijenjenog kolegu drzite ta drukera????????????
nemrem verovati
pofuk
DRAGI VJEKO
EVO NECU JA JOS DUGO NA OVOM FORUMU JER MI STVARNO NIJE DOBRO
DOZVOLI MI MOLIM TE DA NAPISEM JOS KOJI POST RADI OVIH NADASVE DIVNIH LJUDI
unaprijed hvala
tvoj nikada neprezaljeni
pofuk
Lista prijatelja
Username
hrki
Pošaljite privatnu poruku
Username
super24
Username
quadropleg
Username
GERONIMO
Username
krpa
Username
CACCA
Ostali: Baron , Šef , SvJuraj , minimini , Buco , Aprimorac , BAKICAAA , cveba , Lulu1 , krikman , Sailor , Barbus , mmstanic , sherry , krediti , stipso , smotani , MiniBar , BabaJula , FredPerry , bernada , Ivan1902 , DRananas , bnhmvpt , volanbolan , ritchbe , navigare , mise99 , vlado53 , wunderkind , marijanex , Supergrejt , ernest , vlad1111 , ManDaTar , brentos , bogat , MadDog , ravenzd , mikimaki , system42 , Hoću lovu , Goran8 , coyote.sk , mika , 106 XR , panda , llllllllll , el_toro , Abu ali , Nagus , pogrebnik , znanac , valentine , daculo , panteon , lakoste , rooster , Sisoje , cartmann , tomato1 , white , Castro , direktor1 , pego , Diamanda , Remi , trava13579 , HugoChavez , Uperman , havi , Vrana , dpavletic , MOBIKING , dodjoh , Dunlop , sampras , Marijalone , hiperforma , malibu , EuropaZdaj , Poletarac1 , početnik , Punisher , zxinfo , boygeorge , minimaxi , marijo1 , igoreidem , popluuun , gavran021 , ConOBrien , dikan , Tunix , inverter , Foto5 , deimos , looser , instinkt , dinosaurus , Burton , matrix_s95 , caccone , dakladd , Milijarder , james1 , marijano , rope , shabaneli , Duser , espresso , Davor23 , sanchezz , Stardust , ivanhoe , Bagrem , goldy , Nemo , elevatoor , ClarkGable , ivana7 , striko , RIBAR 007 , Bushmen , Mistery , tpetrov , zoranb , cvrcak , sonjci , James Knox , Maradona , zagora , SEILON , Europa2 , gvido , Winer , dgmaz , gusarina , ico63 , sesko , golubv , McPofuk , vekoslav , Ricky , julio , pobjeda , tomo7 , tip top , evogaopet , KRKANKO , soony69 , momir , Twixer , zgubidan10 , nana , Prinos , Alamo , pazipada , nikson , cenzura , darko09 , Rocky5 , crnaguja , bwin65 , SLK , DUSKOLOKIN , Johny007 , mi5 , bedevija , konjkW , Trejdimir , Miro25 , vecolinho , skovacin , iknow , gazda joza , mirjan , cuko13 , DrDABIC , mertojak , mfabija , RuznoPace , Morphieus , dow5000 , Geralt , Nosor0g , toka1 , krustico , split009 , edigs , Trocadero , DELUX , dulcolax , sadni , Therion , ALEXANDAR , misko , lavgar , xman , MrPerfect , Bare , Unforgiven , nebrishi , Bon Scott , cazo22 , ivano7 , pupovac , Antiša , nalet , xxBARONxx , vazduh , hrco01 , roger , Multinick , BornaST , Marija21 , Medvol , Alien , malina , Mrgud28 , flora , Ambasador , matovilka , crobex11 , andmar1 , DlZELAS , trava , former91 , zeko , lobist , mostarac , dkoncar , pantagare , Jubito , Raikkonen , ČARUGA , Bero , Simmons , tigrus , bogy , Friseur , governor , kokolina , zvone101 , Igornaut , BSinisa , ivedome , MatijLalic , giga , Cvjeta , divas , bećarina , Volksbank , zivko , S400 , Zvrc , BoskoJuha , zihercina , krespo , metiu , jadran35 , Khmm , Hafiz , Kompas , krma , ZoranSp , hugh , maminepare , alojzije , HalKetchum , STANIslav , Zakai , Lampadina , gusar , Zagerec , borism , alf , Rekvijem , webmacho , ajuki , fazan , MatLalic2 , zgubidanka , luzer1 , maxmini , antonius , loto , gismund , Mcinha , sotomaic , falco , komarson , tribal1 , pinball , Graziani , minuteman , keka , Vergilije , lubanja , lucky luke , Lojtra , kozer , drOETKER , Silvestar , sunseekers , pbozo2 , Laki34 , Korkyra , bob1391 , mike1 , meister , zosprajc , zzidak , integral , zmay , daiwa , devet69 , maara , Mr.Wiseguy , opti