VEKS
si tu???
mislim ono…..zabrionuo sam se kaj je s tobom pa sam te htel pitati si ziv???
ne bi te to ovak javno ali ti je pun kaslic,,,,,bar je meni tak javljalo kad sam ti slal poruku na privat
pofuk
Kako se može desiti da u ovom popisu desno prijatelji online vidim dva identična nicka i avatara?
Ili su dva na isto logiranje (mama s posla i sin od doma recimo) ili su dva brokera iz iste firme?
Vjeko me je zamolio da VAM ODGOVORIM
kao prvo ispricava se sto ste toliko cekali a kao drugo kaj se cudite……..kaj mislite da li ja mogu verovati da je moguce da se druzim sa verdijem,laki lukom,geronimom,vidrom,svarzenegerom,mini barom,DUSKOLOKINOM i ostalom kompanijom ….da sad ne nabrajam svoje sve najbolje prijatelje
da to psihicu velim strpalao bi me u ludnicu pa bi nastala nestasica lijekova
pofuk
p.s. nisam namjerno rekao sa ivanom7 jer da to napomenem psihicu reko bi dobro je na poslovnom forumu si i ja si ju volim procitati jer i ja moram nekaj u fusu zaraditi pa si lupim kakvu lovicu na njezin pik jer sa dezurstvima i placom nemrem ni ratu stana platiti
e Veks pofuk ovde
nekaj se neverovatno desilo
kak sam non stop moderiran iz ocaja sam pisao pismo svojoj majci…….kako nisam imo pametnija posla
i kaj se desilo ???? sad sam skuzio da mi je ovaj covek koji je mozda veci nesretnik od mene popalio rijeci……..NEMRES VJEROVATI………obratio sam se tebi jer neznam ko je glavni za ta autorska prava
pofuk
VIDITE MODERATORI KAJ RADITE OD FORUMA
forumasa DUSKOLOKIN ste cenzurirali i frajeru pukli nervi i otiso na red karpet
pofuk
E VEKS JA SAM pofuk
cuj sorry kaj gnjavim ali mi se cini da je netko danas ustao na krivu nogu
bezveze dijeli kuljake forumasima pa te molim da reaigaras u moderatorskom stilu
ne bi te to molio ali shvati i mene,umjesto da se koncentriram na dionice i burzu ,ja citavo jutro trcim sa teme na temu kako bi svojim frendovima forumasima popravio nastalu stetu sta im je taj covek naneso
unaprijed hvala
srdacno tvoj
pofuk
……..ja sam……..me mozes malo pustiti sa lanca da nadrukam par dionica jer vidim da je pocelo sustavno pljuvanje po njima kako bi i ja dao doprinos stabilnosti crobexa????????
unaprijed hvala
pofuk
……..ja sam……..me mozes malo pustiti sa lanca da nadrukam par dionica jer vidim da je pocelo sustavno pljuvanje po njima kako bi i ja dao doprinos stabilnosti crobexa????????
unaprijed hvala
pofuk
možeš,bog te blagoslovio…..idi u miru božjem [cool]
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
pa kak znas da se spremam uskoro na mirogoj????????????????????
pofuk
[/quote]
pofuk
[/quote]
bio sam danas na ispovjedi kod "nadbiskupa"….prenio mi je tu tužnu vijest,da Vam je dao jučer posljednje pomazanje,ispovijedio Vas…slaže se sa tvojoj odlukom ali da mu je žao da bar nisi sačekao crobex na 3000bodova [wink]
[/quote]
pofuk
[/quote]
bio sam danas na ispovjedi kod "nadbiskupa"….prenio mi je tu tužnu vijest,da Vam je dao jučer posljednje pomazanje,ispovijedio Vas…slaže se sa tvojoj odlukom ali da mu je žao da bar nisi sačekao crobex na 3000bodova [wink]
[/quote]
pa nije valjda da je prodo moje dionice??????????????????
kom sam ja ostavio svoj portfelj na upravljanje???????????
pofuk
[/quote]
pofuk
[/quote]
[/quote]
pa nije valjda da je prodo moje dionice??????????????????
kom sam ja ostavio svoj portfelj na upravljanje???????????
pofuk
[/quote]
..to je i mene mučilo pa sam ga pitao….evo ovako stvari stoje
Nadbiskup predlaže da cjela forumska zajednica na sat tvoje sahrane raspizdi sve raspoložive dionice po bidu,da ga sćeramo u roku odmah na 1000bodova,veli kad je već otišao naš Veliki forumaš u povijest nek ide i crobex,tako će on učiniti sa tvojim portfeljem a ja mu se pridružujem..
ako budeš odozgo moga gledati šprajca nadam se da će ti bit drago,jer će to biti najznačajniji dan u 2010….e još je pitanje kada će Jaca proglasiti dan žalosti
Mir s tobom
..to je i mene mučilo pa sam ga pitao….evo ovako stvari stoje
Nadbiskup predlaže da cjela forumska zajednica na sat tvoje sahrane raspizdi sve raspoložive dionice po bidu,da ga sćeramo u roku odmah na 1000bodova,veli kad je već otišao naš Veliki forumaš u povijest nek ide i crobex,tako će on učiniti sa tvojim portfeljem a ja mu se pridružujem..
ako budeš odozgo moga gledati šprajca nadam se da će ti bit drago,jer će to biti najznačajniji dan u 2010….e još je pitanje kada će Jaca proglasiti dan žalosti
Tko je samo malo iskren prema sebi vidjet će koliko se puta barem u glavi zaustavi nad pomisli da žrtvuje, proda dio svoga ljudskog dostojanstva, dio svoje ili tuđe slobode, da iskoristi drugoga da bi sam imao svoju materijalnu korist, ugodu ili emocionalno zadovoljenje.
Samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete popraviti, a to ste vi sami.
Mnogi ljudi ne vole istinu pa istinu odbacuju ili, ako već ne mogu od nje pobjeći, traže načina da istinu prikriju. Jedan od načina je prokazivanje, pokuda i kleveta, što je u biti označavanje ljudi, zbivanja i odnosa, gorima nego što jesu. A čemu sve to?! Da bi se imalo što više, da bi se postiglo čim prije.
A pred Bogom nema opravdanja za zlo. Nema zato što je Bog čovjeku osim slobode, da može učiniti što god poželi, od iskona darovao i razum da može razlikovati dobro od zla. Otuda ne može biti ni slobode bez odgovornosti za vlastiti izbor i za vlastite odluke, pa sve što kao ljudi mislimo ili činimo, ali i sve što doživljavamo kao neslobodu i nepodnošljiv teret, vraća nam se samo kao posljedica našega slobodnog izbora. Ne može se s drugima dijeliti svoj grijeh da bi se tako umanjila vlastita krivnja!
Ali ako nema opravdanja za zlo, ima pokajanja – ima nade za dobro svima!
Mi kršćani trebali bismo ponajprije biti svjedocima te nade.
Budemo li spremni, u ime zajedničke sreće, bratskom suradnjom vraćati divan izgled ovome svijetu, Majka će biti ponosna na nas, a Bog će zacijelo svojim stvaralačkim Duhom podržati i naše odluke i našu ustrajnost u ostvarivanju općega dobra.