Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

ja sam
sorry kaj gnjavim
imam problem
imam previse prijatelja pa mi je tesko naci od tih svih divnih lica forumasa kojem zelim napisati poruku u datom trenutku
nije da mi ne godi imati toliko prijatelja ali da li postoji mogucnost da ih razvrstam po abecedi kako bi se lakse snalazio makar moram napomenuti da svi znaju da su mi jednako dragi prijatelji
unaprijed hvala
pofuk

E VEKS
sorry ja sam pofuk
e gle kaj se desilo moram ti reci tek sad jer me skvadra sa foruma opijala na miroslavu ilicu jer su pogodili moj best buy tj.molitvu na najduhovitijem prilogu lyon
gle zakaj te budim
frajer je stavio 5 soma evra na lyon zato kaj sam ja juce napiso da je to zicer i do sad me taj tip castio jer jer mislio da ja imam info a tvoje je da obavijestis forumase da je to gora kocka od dionice i da me ne slusaju
drugo
jedan tip tj.forumas me ucjenjuje da ako njemu ne kazem prvom tipove za kladionicu i kaj je jos gore ako mu ne kazem koju sam dionicu kupio na preporuku drugogo forumasa, kojem mu ja gadjam na kladionici tipove. ne kazem da ce me cinkati kaj se desilo samnom
buduci da sam ja ucjenjen sa tim linkom evo javno objavkjujem taj linkj i tebe molim da me zastitis od tih forumasa jer imam barem 20 poruka koja je to dionica a ti sam znas da j< neznam sutiti i da bi svima rekao kako im kazem tipove na kladionici da sam siguran da ce dionica rasti u roku od 2 dana……ja sam se nakrco sa tom dionicom jer znam po prilici da bi mogla jebeno odrasti i u kojem periodu jer sam je kupovo prosli tjedan ali mi je to jedna foruma srekA0 i nemogu ljuxima reci DA JE ZICER KAO za kladionicu
ja te molim kao prijatelLJA DA PROMTNO REAGIRAS KAKO BI ME ZASTITIO JER VEC BODIVAM PRETECE PORUKE NA P.M.
ZASTITI ME JER VISE TO NEMOGU PODNOSITI DA ME LJUDI PITAJU KOJA JE TO DIONICA
CAK DOBIVAM I POMALO PRETECE POSTOVE AKO IMA NE KAZEM KOJA JE TO DIONICA
JA SAM SE NAKRCO PROSLI TJEDAN SA TOM DIONICOM KO KRAVA I JOS SE DA DOBIT PO TOJ CIJENI ALI JA NEMOGU LJUDIMA RECI KOJA JE TO DIONICA JER JE TAJ FORUMAS REKO DA NE GARANTIRA DA CE ICI U ROKU OD PAR TJEDANA ALI DA MENI KAO pofuku GARANTIRA DA CE EKSPLODIRATI U SLJEDEDCEM PERIODU VISE OD SVIH
KAD SAM JA NJGA PITO ZASTO MI TO GOVORI ON MI JE REKO PA JA SAM CITOM VAS NAJDUHOVITIJI PRILOG NA FORUMU I LUPO LOVU NA VASE TIPOVE I DIGO SAM DOBRU LOVU
KAD MI JE TIP POKAZO LISTICE NISAM MOGO VEROVATI KOLKO JE LUPO NA TE PAROVE TAKO DA ME MOLIS DA ME ZASTITIS I OD NJGA JER AKO JA NESTO FULAM NA KLADI NE BI BILO DOBRO DA ME ON PRATI SA TOLIKIM PARAMA PA DA SPUSI LOVU
UNAPRIJED HVAKLA
pofuk
sorry kaj sam mumljo ali sam pijan ko krava jer su me neku forumasi oblili jer su citali moje bust buyove na kldionicii

e Veks
ja sam
pofuk
evo samo da se javim da sam napola ziv i da sam se sad zbudio ali mi nije dobro pa idem dalje pajkiti tako da nemoras sada biti pored kompjutora i dezurati nad menom kako bi me moderirao
tenks na razumijevanju

postovanje!

samo da provjerim, nije li danas u 18 sati trebalo proglasiti dobitnike nagrada u virtualnoj burzi? ma pitam samo jel me zanima ona sitnica da netko od kolega nije djelatnik portala ili nesto slicno…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

postovanje!

samo da provjerim, nije li danas u 18 sati trebalo proglasiti dobitnike nagrada u virtualnoj burzi? ma pitam samo jel me zanima ona sitnica da netko od kolega nije djelatnik portala ili nesto slicno…

da da
interesantno razmisljanje kolega
pofuk

MODEEEEERATORI
molim Vas da odmemorirate pod hitno forumasa DUSKOLOKIN jer je meni Vjeko rekao da tko otkrije svoj identitet moze nesmetano pisati………..zato bi bilo ok da se drzimo pravila
pofuk

MOLBA
cujte bi me mogli malo odmemorirati prosim lepo pa ak Vam se nece svidjati kak pisem me lako opet moderirate
znate štel bi malo slobodu stvaralastva osjetiti jer imam dojam da pod pritiskom djelujem na forumu
unaprijed hvala
pofuk

ja sam
sorry kaj gnjavim ali sam stekao dojam da mi sustavno unistavate prosjek ocjena
zadnjih par dana sam namjerno napisao puno bedastih postova koji su bili ni zašta(kad bolje promislim kad sam ja napiso ijedan post koji necemu liči pitam se ja) sve ste ih pustili i cekali da forumasi kao istinski poznavaoci kvalitete ocjene te postove i normalno da su mi zakeljili krdo kuljaka po svakom postu…………Vi ste isti čas kad se skupilo dovoljno jedinica na tim postovima izbrisali te iste postove jer ste znali da ja okolo saljem privat poruke forumasima prijateljski nastrojenim prema meni da me ocjene sa stotkama kako bi mi popravili nanesenu stetu
molim Vas da mi odgovorite zasto to radite i do kad cete to raditi
unaprijed hvala
pofuk
p.s. po pravilima kako kuhubertenovog olimpiskog duha i forumaskog ferpleja molim Vas da me pod hitno———naglasavam pod HITNO………da ,da, nemojte se cuditi jer i meni bas nije jasno da to zahtjevam…………ali pod HITNO naglasavam da me ODMEMORIRATE……….

Dragi Kolega Pofuk…
obzirom na vasa htjenja za boljim ocjenama, vjerujem da sam uskocio u pravom momentu i izrazio se onak kak spada..
nijedan vas post nisam ocijenio manje od 100% osim ako mi se omakao mis pa je bilo 99%-sory zbog one jedinice mozda taj put koja je falila do 100…
stoga i uz vase ime svijetli svjetlozelena zvijezdica koja sve govori o vama i vasim postovima.
izgleda da ste dosta citani i svaki vas post mi predstavlja razonodu i zabavu.
imam felling da ste covjek dobra duha i takvih nam nedostaje u nasem tmurnom drustvu,stoga skidam kapu.

P.s. nadam se da ste zadovoljni komentarom o ocjenama, dalje nije u mojoj moci. [cool]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Dragi Kolega Pofuk…
obzirom na vasa htjenja za boljim ocjenama, vjerujem da sam uskocio u pravom momentu i izrazio se onak kak spada..
nijedan vas post nisam ocijenio manje od 100% osim ako mi se omakao mis pa je bilo 99%-sory zbog one jedinice mozda taj put koja je falila do 100…
stoga i uz vase ime svijetli svjetlozelena zvijezdica koja sve govori o vama i vasim postovima.
imam felling da ste covjek dobra duha i takvih nam nedostaje u nasem tmurnom drustvu,stoga skidam kapu.

P.s. nadam se da ste zadovoljni komentarom o ocjenama, dalje nije u mojoj moci. [cool]

ja sam………oprostite sto ste cekali toliko dugo ali sam zbunjeno bulji u Vasu fotografiju i dalje ju promatram i nis mi nije jasno………pa dajte molim Vas pogledajte sami svoju fotografiju i onda mi imajte cohones reci da Vam je mis omaknuo ili zbriso….tj.da ga nemrete kontrolirati
pofuk

Dragi Kolega Pofuk…

ja sam………oprostite sto ste cekali toliko dugo ali sam zbunjeno bulji u Vasu fotografiju i dalje ju promatram i nis mi nije jasno………pa dajte molim Vas pogledajte sami svoju fotografiju i onda mi imajte cohones reci da Vam je mis omaknuo ili zbriso….tj.da ga nemrete kontrolirati
pofuk
[/quote]
he he
usta su mi "closed"-nesmijem puno pricat;
mis je unutra..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Kako se može desiti da u ovom popisu desno prijatelji online vidim dva identična nicka i avatara?
Ili su dva na isto logiranje (mama s posla i sin od doma recimo) ili su dva brokera iz iste firme?

who dares, wins

New Report

Close