Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

A sad i nekaj za moderatore…

posto vjerujem nisam jedini-ima nas jos..
mozda bi bilo zgodno da se otvori novi "thread" sa temom o ovom trgovanju

http://www.plus500.com/hr/Home.aspx?id=2093&tags=google+CroatiaContent+StockExchange_ag+www.poslovni.hr+Ads&gclid=CKCYl9ftlJ8CFQ-7Zwod31UceA

hvala..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

PITANJE
dragi moderatori ne bi Vas gnjavio u ovo doba ali mi nesto stvarno nije jasno
imam dojam da se u zadnje vreme pojavilo dosta mačora na forumu i svi su dosta slicno cak i imaju ista imena.silvestar se zovu ili silvestre ili tako nesto…………kako bih znao kome se obracam od njih molio bih pojasnjenje……..da li je moguce da su to multinickovi jer mi nije jasno kako su se tako ranije ove godine poceli pojavljivati na forumu a jos ima skoro 30 dana do veljace
unaprijed hvala
pofuk

pojasnjenje..
NE ,ne radi se o duplim "nickovima",moj originalni nick s kojim ulazim na druge forume na ovom forumu je bio zauzet.
igrom slucaja da sam si odabrao nick "silvestar"popusio bi istu foru..
prvo sam napisao silvestre i proslo mi je ,a pravog "Silvestra " sam igrom slucaja sreo pod
Poslovni dnevnik – Disc jockey ..
tamo smo se upoznali i tek sad sam siguran da dolazimo ha izgleda iz istog okota..
o kojem sam pisao [lol]
[/quote]
ma zasigurno ste iz istog okota samo kako se zovete sa S pretpostavljam da je to negde 20 i nekoji okot po redu bio pa ako bi nam mogli reci ko je od vase rodbine jos prisutan na forumu kako bi se znali ravnati da ne bi bilo opet iznenadjenja i jos nesto ako biste nam mogli reci sto zasigurno nije nista manje bitno,,,,,,,,,,,KOLKO VAS IMA U LEGLU?????
pofuk

Može li se više tema odjednom označiti kao pročitane,a ne svaku posebno?

molim Vas precizirajte preciznije Vase pitanje kako bih Vam mogli dati PRECIZAN odgovor
pofuk

rešenje je – ANTISKLERIN!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

molim Vas precizirajte preciznije Vase pitanje kako bih Vam mogli dati PRECIZAN odgovor
pofuk
[/quote]

neznam kaj bi Vama čovek preporučil… Ginko Belupo
[wink]

PITANJE
dragi moderatori ne bi Vas gnjavio u ovo doba ali mi nesto stvarno nije jasno
imam dojam da se u zadnje vreme pojavilo dosta mačora na forumu i svi su dosta slicno cak i imaju ista imena.silvestar se zovu ili silvestre ili tako nesto…………kako bih znao kome se obracam od njih molio bih pojasnjenje……..da li je moguce da su to multinickovi jer mi nije jasno kako su se tako ranije ove godine poceli pojavljivati na forumu a jos ima skoro 30 dana do veljace
unaprijed hvala
pofuk

pojasnjenje..
NE ,ne radi se o duplim "nickovima",moj originalni nick s kojim ulazim na druge forume na ovom forumu je bio zauzet.
igrom slucaja da sam si odabrao nick "silvestar"popusio bi istu foru..
prvo sam napisao silvestre i proslo mi je ,a pravog "Silvestra " sam igrom slucaja sreo pod
Poslovni dnevnik – Disc jockey ..
tamo smo se upoznali i tek sad sam siguran da dolazimo ha izgleda iz istog okota..
o kojem sam pisao [lol]
[/quote]
ma zasigurno ste iz istog okota samo kako se zovete sa S pretpostavljam da je to negde 20 i nekoji okot po redu bio pa ako bi nam mogli reci ko je od vase rodbine jos prisutan na forumu kako bi se znali ravnati da ne bi bilo opet iznenadjenja i jos nesto ako biste nam mogli reci sto zasigurno nije nista manje bitno,,,,,,,,,,,KOLKO VAS IMA U LEGLU?????
pofuk
[/quote]

po svemu sudeči…ono kaj nas sledeče čeka mogla bi bi – mačja gripa.
Opet smo jebali ježa…… [sealed]
….
sad bi mogla v 2011-toj biti i ježja gripa.
[wink]

pa mislim iskreno taj mačor silvestar mi je uvijek bio simpatican a kak mi je brzo i iskreno odgovorio vidi se da je i pristojan i fino odgojen………..ali bez obzira na sve to ne bi stel dobiti gripu od njega ne zato kaj me je strah virtualnog kontakta nego me je strah ježje gripe
pofuk

pofuk
[/quote]
RIBAR 007Može li se više tema odjednom označiti kao pročitane,a ne svaku posebno?

rešenje je – ANTISKLERIN!

Pofuk,a i MiniBar
Lipo ste me nakitili ,nema šta…
Evo sad će Vama Ribar natanane objasnit.
-upalim kompjuter i logiran se na poslovnom
-odnosto isti me zapamtija pa odma uđem u forum ,već logiran
-odem na nepročitane teme i tamo zateknem 200-300 tema koje nisam pročita (zavisi koliko dugo nisam bija na poslovnom)
-od tih 200-300 tema ima cca 150 koje ne želim ni pročitati
-nekad bi ulazija i u te koje ne želim pročitat i svaku pojedinačno označava "označi pročitanom"tako da se ne pojavljuje u nepročitanje
– sad pitanje glasi moram li u svaku temu ući pojedinačno i označit je pročitanom ili postoji opcija gdje više tema mogu automatski označiti kao pročitane
Možda malo ludo pitanje ,ali eto došlo mi na pamet.
Pozdravvvvvvv

POST PONOCNA MOLBA
Cijenjeni moderatori
pofuk ovde
ovim putem Vas molim da me,kako bi rekli moji kolege forumasi koji vrte lovu na london stok iksčejnđ , ez sun ez posbl uzmete u segment promatranja da me odmemorirate jer mislim da od ovog trenutka mozete na mene racunati, kako Vi tako i cijelokupna forumaska zajednica ,kao suradnika zainteresiranog i otvorenog ka traganjem za smjerom kuda ce ici kako trziste kapitala tako i cijenovni smjer pojedine dionice.shvatio sam da sam za razlogom bio moderiran jer istrazivanje i kritičko misljenje trazi moje aktivno sudjelovanje a ja sam u tom vidu bio previse pasivan.Kao sto i uostalom ljudsko oblikovanje nema nikakva jamstva ja nemogu Vama dati jamstva da cu se razviti u zvijezdu foruma poput nekih drugih uglednih forumasa koji pisu na temama koje su meni bile nepojmljivo zahtjevne u 2009.godini ali znam da ce ipak sve ovisiti o meni samom.ne zelim vise biti samo subjekt u raspravi nego zelim uzeti svoju forumasku sudbinu u svoje ruke ,naravno uz Vasu pomoc koja bi se sastojala u tome da me odmemorirate.
stoga Vas molim da usmjerite malo vise paznje kako na moje tekstove tako i na mene kao forumasa
unaprijed hvala
pofuk

S obzirom na vrijeme pisanja ,kao i izložena razmišljanja ,vjerujem da si ovo izgovorija iz dubine duše svoje,stoga dragi moderatori što čekate?
Pa koliko forumaša bi se uopće moglo izraziti na ovakav ,dubokouman, način?

S obzirom na vrijeme pisanja ,kao i izložena razmišljanja ,vjerujem da si ovo izgovorija iz dubine duše svoje,stoga dragi moderatori što čekate?
Pa koliko forumaša bi se uopće moglo izraziti na ovakav ,dubokouman, način?

hvala Vam najljepsa
jos prije mene su ljudi vrlo cesto citiralicovjeka imenom žanko pavle sartr ili tako nekako se zvao taj gospodin
taj divan covjek je svojedobno u rijetkim trenucima opustanja od filozofiranja navodno rekao da ljudi čitaju brzo,lose i sude prije nego sto shvate.treba stoga poceti iz pocetka.to nece biti zabavno ni za koga.ni za moderatore,ni za mene a bogami ni za cijelokupnu forumasku zajednicu.ali kao sto je taj divni žan pavle rekao ….naprosto treba pogoditi klin u glavu,pa makar to bila i moja glava(tak i onak je šuplja)
pofuk

New Report

Close