Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

ISKRENO PITANJE
e Veks pofuk ovde
sorry kaj gnjavim ali tak me lose u svemu ide tak da bi me veselilo barem da me na par dana odmoderiras…………….ajte ako boga znas
molim odgovor
unaprijed hvala
pofuk

Jedno pitanjce..

Zašto se ne mogu ulogirat? Mislim ulogiran sam sad (automatski čim otvorim stranicu), al kad se odjavim javlja mi da moram proći moderiranje ???
I ne mogu doć do profila ??

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Jedno pitanjce..

Zašto se ne mogu ulogirat? Mislim ulogiran sam sad (automatski čim otvorim stranicu), al kad se odjavim javlja mi da moram proći moderiranje ???

kako u stvarnome tako i u virtualnome zivotu postoji doba ,kako da to nazovemo a da Vas ne povredimo………doba inicijacije…….kao sto sami znate Vi ste novi korisnik sto pokazuje znak dude pored Vaseg imena……….u zargonu forumasa Vi ste bejbi…..pardon htio sam reci bebi korisnik………….pratim Vase postove i vrlo kvalitetno pisete tako da je moj savjet da samo tako kvalitetno i iskreno i dalje djelujete na forumu i shodno tome ce doci rezultati i nestat ce ovakve djecje bolesti sto su sve nas mucile kad smo doneseni na ovaj forumaski svijet
pofuk
uspjesan petak i prijatan nadlozace vikend

Jedno pitanjce..

kako u stvarnome tako i u virtualnome zivotu postoji doba ,kako da to nazovemo a da Vas ne povredimo………doba inicijacije…….kao sto sami znate Vi ste novi korisnik sto pokazuje znak dude pored Vaseg imena……….u zargonu forumasa Vi ste bejbi…..pardon htio sam reci bebi korisnik………….pratim Vase postove i vrlo kvalitetno pisete tako da je moj savjet da samo tako kvalitetno i iskreno i dalje djelujete na forumu i shodno tome ce doci rezultati i nestat ce ovakve djecje bolesti sto su sve nas mucile kad smo doneseni na ovaj forumaski svijet
pofuk
uspjesan petak i prijatan nadlozace vikend
[/quote]
Haha, pratim i ja Vas već neko vrijeme, i moram priznat da me nerijetko razveselite..

Sve dobro Vam želim

ovaj pise o leru, motoru, etc. a gazda mene brise jer citiram tudji kuplung… epitaf ti brisali junacino [lol] [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Svaka Vam čast moderatori. Dok s jedne strane puštate ovakav drukerski post gdje druker tvrdi da Ledo vrijedi samo 100 kuna , prilog post :

kiko123 | privatna poruka | Vaš zahtjev za prijateljstvom je na čekanju. | profil
korisnik od: 14.09.2006.
[Korisnik je online] [Korisnik sa dugotrajnim iskustvom] [Korisnik je ocijenjen lošije od 60% aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
34%
zajednica

moderatori
Sad jel znanje imati u zaleđu PBZ/CO koji to kupuje?
Da nekupuju tko zna po koliko bi bio ledo.
Recimo dođe neki vanjski igrač i hoće kupiti ddjh po 100kn po dionici i onda bi neko rekao imam znanje.
Imaš sreće…

U isto vrijeme ne otvarate moje postove gdje se jedino vidi 100 % točna informacija o kretanju cijena i to s monitora , bez laži ali to za Vas ne vrijedi, sramite se ………..

…možete li gosp Dizelaša zamolit da ode spavat…toliko se napuhao ko balon…ja i samo ja …da se bojim da ne eksplodira…a to bi stvarno bila neprocjenjiva šteta ovog foruma… [kiss]
bilježim se sa štovanjem… [rolleyes]

Jedno pitanjce..

Ponavljam pitanje..
Jel itko uopće čita ovo? Mislim, od moderatora??

Jedno pitanjce..

Izvinite, ali možete malo bolje ovo objasniti jer napisali ste post, što znači da ste logirani na portalu pod tim korisničkim imenom, a vi govorite da se ne možete ulogirati.

Hvala

Suricata suricatta

Jedno pitanjce..

Izvinite, ali možete malo bolje ovo objasniti jer napisali ste post, što znači da ste logirani na portalu pod tim korisničkim imenom, a vi govorite da se ne možete ulogirati.

Hvala
[/quote]
Nije ni meni jasno.
Ulogiram se automatski čim odem na net, ali kad kliknem recimo na profil korisnika izbaci mi grešku..

http://www.poslovni.hr/User/LoggedInError.aspx?Type=NotApproved

A ako se odjavim, ne mogu se više prijavit jer mi javi da mi račun nije odobren, il tako nešto..
Ak se sad odjevim da vidim šta mi piše, moram resetirat komp jer se više neću moć ulogirat..
Malo zbrkano..

Bilo bi super malo pomoći oko ovog..

@Khmm

Vjerojatno niste kliknuli na link za odobrenje koji ste zaprimili u e-mailu nakon što ste otvorili ovaj korisnički račun.

Suricata suricatta

@Khmm

Vjerojatno niste kliknuli na link za odobrenje koji ste zaprimili u e-mailu nakon što ste otvorili ovaj korisnički račun.

Tog sam se i bojao.. Bilo bi super kad bih znao e-mail adresu 🙂 Otvorio ju samo da mogu ovdje otvorit profil.. Jer mi je moj mail isuviše dragocjen..
Jel može e-mail adresa? na PM? il javno? Da se i službeno aktiviram 🙂

New Report

Close