Jel komšije moderatori jel vi to mene brišete na nacionalnoj osnovi???? E pa ako je tako nije lepo! I ja sam čovek iako sam manjina!
Moraš se pretplati na neke njihove novine i onda možeš pisat šta hoceš.
ZAŠTO SE MOJE KONSTRUKTIVNE KRITIKE PREMA DlZELAŠU KONSTANTNO BRIŠU? [lol] [lol]
IMAM LI PRAVO OTVORITI PETICIJU DA SE DlZELAS MODERIRA?[lol] [lol] [lol] [lol]
Vjeko, da ti vjerujem rekao bi ti.
No, ja ti ne vjerujem.
tesko mi je……………a jos mi je teze kad vidim sta se desava na forumu medju mojim jedinim istinskim prijateljima…………stvarno mi je tesko citajuci ovakve postove……………umjesto da smo svi slozni ka0 jedna velika fina familija ja vidim a nemogu da verujem do cega je doslo
vratim se na forum i vidim na ovoj stranici me prozivaju
sad se opet ulogiram i imam sta vidjeti…….traze se mjere iz nekog drugog doba kad se nije moglo slobodno pisati………kud to vodi???????????????………..NIKUDA………………raskrstimo sa prosloscu i okrenimo se boljem sutra……………sutra koje ce nam donjeti da ne ide F0RUMAS na FORUMASA
sutra koje ce nam donjeti da ne ide MODERATOR NA MODERATORA
sutra koje ce nam donjeti da ne ide MODERATOR NA FORUMASA
pofuk
p.s. SUTRA KOJE CE NAM DONJETI da ne ide ASK NA BID
Jel komšije moderatori jel vi to mene brišete na nacionalnoj osnovi???? E pa ako je tako nije lepo! I ja sam čovek iako sam manjina!
Moraš se pretplati na neke njihove novine i onda možeš pisat šta hoceš.
[/quote]
Neču ja nigde da se predplačujem. Ja ču da zovem Milorada Pupavca i ima da pita u Hrvackom saboru zašto se ovde manjinama brani da javno pišu. Matere mi!
Profuk!
Tako je to kada novac unosi razdor u obitelj.
Ali slušaj moje mudre riječi koje će te ka istini voditi:
Naše živote ne oblikuje toliko naše iskustvo, koliko naša očekivanja.
A svi mi skupa zapitajmo se:
Dajemo savjete, ali pružamo li dobar primjer?
Neču ja nigde da se predplačujem. Ja ču da zovem Milorada Pupavca i ima da pita u Hrvackom saboru zašto se ovde manjinama brani da javno pišu. Matere mi!
Pa i Milorad ti je moderiran.
Profuk!
Tako je to kada novac unosi razdor u obitelj.
Ali slušaj moje mudre riječi koje će te ka istini voditi:
Naše živote ne oblikuje toliko naše iskustvo, koliko naša očekivanja.
A svi mi skupa zapitajmo se:
Dajemo savjete, ali pružamo li dobar primjer?
ja bih Vam odgovorio na ovo Vase pitanje ali mi vjera ne dozvoljava da odgovaram za druge pa neka Vam Profuk odgovori
pofuk
ja bih Vam odgovorio na ovo Vase pitanje ali mi vjera ne dozvoljava da odgovaram za druge pa neka Vam Profuk odgovori
pofuk
Svako drvo se po plodu prepoznaje.
pofuk
Svako drvo se po plodu prepoznaje.
[/quote]
pa mislim drago mi je uvijek pr0citati p0sl0vicu ali gledajte kud je to sve otisl0 na 0v0m f0rumu
j0s ce sad i Vas p0ceti napadati ka0 cijenjen0g f0rumasa Plav0g radi p0sl0vica i pa zite kaj ce se desiti……….svi ce p0ceti k0ristiti p0sl0vice a nitk0 ama bas nitk0 se nece sjetiti jedn0g dana da je Plavi p0krenuo trend p0sl0vica
pofuk
svi ce p0ceti k0ristiti p0sl0vice a nitk0 ama bas nitk0 se nece sjetiti jedn0g dana da je Plavi p0krenuo trend p0sl0vica
pofuk
Riječi lete, zapisi ostaju.
Epistula non erubescit. –
a?