Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

……..inače imate sjajan osjećaj za humor i ja to cijenim………………ali pisati na temi xy o nekoj sasvim drugoj se kosi sa pravilima foruma………i zagušuje forumske resurse, a nama koji to čitamo uzima dragocjeno vrijeme.

Ma pofuk je CAR. Ja ga obožavam i može pisati gdje hoće, a vama ako oduzima dragocijeno vrijeme, jednostavno preskočite njegove postove.

nhf

ne slažem se kolega. Ja sam od uvaženog kolege pofuka puno više naučio

Ni sam ne znam zašto, ali to sam vam sklon povjerovati…………….a sam bog zna koliko vam je znanje u tom slučaju bilo mizerno???

[wink]

A što se tiče kolege P/pofuka, njegove postove gotovo svi čitaju, uključujući i mene, što ne znači da nisu obično spamanje teme. Čak i vi se dragi kolega teško odričete te navike [smiley]

I dalje očekujem od moderatora da miču spam postove u svrhu preglednosti tema [thumbsup]

@Volksbank

…mislim da je pofuk na ovom forumu najmanji problem…ne znam što ste se njega uhvatili…

…od pofuka možda ne možemo naučiti kako brzo i lagano zaraditi,ali možemo možda kako brzo i lako izgubiti…

…možda ipak ono što je najvažnije, pofuk nikoga ne vrijeđa,a šali se samo na svoj račun…što je priznat ćete osobina samo velikih ljudi…a nedostaje mnogima na ovom forumu…

Ja sam cijepljen od ljubomore kolikogod da to mnogima zvuci nevjerojatno i nepojmljivo. A sto se tice uvreda, nemas ti stila za to pa ides onak zdravoseljacki, no tu i je kvaka jer ne vidis razliku. Al ne brini, s godinama i iskustvom mozda steknes stil. S naglaskom na mozda.

Evo ti hint da pocnes uciti gdje su razlike u vrijedjanjima: recimo ja tebe nikad nisam nazvao primjerice governorcicem, govnarnorom ili slicno. Al tebi pesek i slicni kojekakvi nazivi su svakodnevna stvar. Kuzis razliku?

p.s.
Posto pretpostavljam da ces se uhvatiti za ono "krpelj" od maloprije to potrazi pod metafore za docaravanje parazitske veze. Mogao sam i napisati brsljan al, eto, nije mi palo na pamet. Nastavi samo i dalje brutalno zaradjivati i ne daj se smetati od mojih burek zarada jer cu na kraju pomisliti da si zavidan.

gledaj pesek, ti mene ne možeš uvrijediti jer si jedan veliki neznalica i kao takav meni potpuno nezanimljiv. Nadalje.. glede "parazitske veze"… čovjek ti je i sam odgovorio ali ti iz nekog razloga ne prestaješ u pokušajima mojeg diskreditiranja i to iz potpuno čistog mira ničim izazvan i tako već mjesecima. To nalaže da si itekako ljubomoran, a to što ti ovdje pokušavaš prikazati možeš prikačiti mačku o rep.

Srećom pa me ti ne možeš uvrijediti jer si jedno veliko ništa, a ljudi do čijeg mišljenja mi je stalo misle itekako svojom glavom, pa bih te ovim putem molio da shvatiš da ovime indirektno vrijeđaš i njih. Nisam očekivao da se ovako nisko možeš spustiti iako su me neki upozorili na to. sramota. FUJ FUJ FUJ. [bye]
[/quote]

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

A šta kažu nato moderatori?

Nakon dosta razmišljanja odlučili smo pokrenuti ovu temu kao najbolje (najmanje loše) rješenje sprječavanja preplavljivanja foruma pisanjem tvrdnji bez ili s dvojbenim argumentima.

Ovo je dakle mjesto gdje od sada možete pisati što očekujete za određenu dionicu, da li je precijenjena ili podcijenjena, a ne želite pisati argumente. Od sada također ovdje iznosite neprovjerene informacije koje ste negdje čuli i sl. Na svim drugim mjestima ovakve poruke će biti brisane.

Mišljenje redakcije portala poslovni.hr je da nikako ne bi trebali ulagati na temelju informacija s ove teme bez samostalne istrage i provjere tih informacija. Ako slučajno radite suprotno, sami ste krivi za eventualne negativne posljedice i nemate pravo na ovom forumu iznositi optužbe na tuđi račun za to.

Upozorenje:Nigdje na forumu, uključujući ovu temu, i dalje ne smijete vrijeđati druge korisnike ovog foruma, pisati negativno o njim kao osobama, što rade ili su radili na drugim forumima, nagađati tko su pravom životu. U eventualnim kritikama tuđih poruka i dalje morate biti maksimalno pristojni.

[lol]
[/quote]

Stvarno je čudno da moderatori dopuštaju da governor konstantno vrjeđa druge ljude sa foruma ne samo zato što je to protiv pravila na forumu nego što je i protiv pravila normalnog ponašanja.Taj lik je zaštićen kao da ima imunitet,može vrijeđati druge pod blagoslovom moderatora a usputa može po svim temama spamati sa pričama o znanju i o lizanju sladoleda.
Baš bi ga volio vidjeti kako je bahat uživo.Te virtualne "face" su obično prave djevojčice uživo

Kolegice lijepo od vas da branite kolege, vrlo lijepa gesta od vas, ali…………nije problem kolega nego njegova subverzivna djelatnost koju obavlja…………to je izgleda smao rijetkima jasno na ovom forumu?

Naime ja prilično često čitam ležerno i vaše tekstove i uvijek nađem nešto poučno i zanimljivo, ali razlika je u tome što vi ne spamate teme nego pišete na za to predviđenom mjestu, dok kod kolege to nije slučaj………vidite li razliku?

[smiley]

Uostalom da vam se pridružim na ležernom idem neku pjesmu pustiti………. [thumbsup]

subverzija (lat.subvertere,srušiti,uništiti….)

…reklo bi se prevratnički,rušilački,razoran…

…ma nije naš pofuk takav…
…natjerali ste me da pobrišem prašinu sa Klaićevog rječnika….
[smiley]

Eto vidite draga gospođo barem neka korist od mene…………i ja mislim da nije kolega takav nego njegovi postovi

pofuk je dobar čovjek.nije problem preskočiti njegov post kad nemaš vremena za njega jer točno znaš kaj te u njemu čeka.šala,uglavnom na njegov račun.puno je gore kad kreneš čitat nečiji post u nadi da ćeš saznati štogod korisnoga,potrošiš vrijeme a onda saznaš ono kaj si već tisuću puta čul na forumu.optužbe jednih na račun drugih.to je problem foruma a ne pofuk.

Na uvrede nekih forumasa koje gore procitah se uopce ne mislim referirati jer takav stil pisanja i vrijedjanja drugih puno vise govori o onima koji su ih izrekli nego o meni.

"Dok Petar govori o Pavlu, zapravo više govori o Petru nego o Pavlu"

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Kako kaže Karla, istina da ti krene ići na živce, i ja sam mu to otvoreno i rekao jedan put, ali čovjek se navike, i postane simpatičan, dok Ledo i Todex ne mogu smislit već neko vrijeme i odustao od komentiranja istog…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Novi sam na forumu,vidim da forum nije loš za zafrkanciju,al nešto ozbiljnije nula bodova.
Mene zanima ovo djecije moderiranje.
Kako se to skida,i dal je istina da se pretplati na neke vaše novine i onda se može pisat šta hoce.
Hvala.
L.P
Mario. B.

Cilj opravdava sredstvo.

Stvarno je čudno da moderatori dopuštaju da governor konstantno vrjeđa druge ljude sa foruma ne samo zato što je to protiv pravila na forumu nego što je i protiv pravila normalnog ponašanja.Taj lik je zaštićen kao da ima imunitet,može vrijeđati druge pod blagoslovom moderatora a usputa može po svim temama spamati sa pričama o znanju i o lizanju sladoleda.
Baš bi ga volio vidjeti kako je bahat uživo.Te virtualne "face" su obično prave djevojčice uživo

kolega, imate PM.

I'LL BE BACK

New Report

Close