Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

Danas oko 17 sati sam stavio post na podforumu "Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala", međutim posta sada više nema. Molim moderatore da mi objasne zašto. Ako sam prekršio neko od pravila foruma molim navedite koje.

Pozdrav

P.S.
Poruka je premještena na podforum "Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska" što sam otkrio nakon bauljanja po forumu. Kaj nebi bilo super da mi se pošalje poruka ako premjestite post?

Savjet ako vam "nestane" post. Nije potrebno bauljati po forumu. Desno gore pod search unesete svoj nick i dolje umjesto postovi odaberete autor. Tako možete vidjeti sve do sada napisane postove od bilo kog nicka.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

matijac, 04.11.2009. u 11:29
Savjet ako vam "nestane" post. Nije potrebno bauljati po forumu. Desno gore pod search unesete svoj nick i dolje umjesto postovi odaberete autor. Tako možete vidjeti sve do sada napisane postove od bilo kog nicka.

Hvala.

Koja glupost, kao da je važna kvantiteta a ne kvaliteta?
Prebedasto

http://www.youtube.com/v/1uuQ-quYfus&hl=en&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/1uuQ-quYfus&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

Dragi Vjeko,
zašto mi nedopuštaš da provociram kolegicu DIZELAS-a?

Dragi Vjeko,
zašto mi nedopuštaš da provociram kolegicu DIZELAS-a?

Mislim da se odgovor sam nameće

Suricata suricatta

Vijeko, upravo mi je pala na pamet ideja kako smanjiti mogucnost da osoba ima vise nickova, sad se ne sjecam jer je to bilo vec davno ali napravite da svaki novi korisnik (forumas) mora dati svoju email adresu prilikom registracije ali da ista ne smije biti sa freemail servisa.
Znaci bez

@gmail
.com

@hotmail
.com

@yahoo
.com

@net
.hr

Tako će se morati davati adrese od firme u kojoj se radi, ili od username-a od t-coma (uglavnom privatne) i vise ljudi nece biti u mogucnosti samo dako raditi nove account-e [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

i ja sam isto dosao na ideju kako da me odmemorirate
ja cu otvoriti novi nick i onda cu Vam se na privat ja viti da sam to ja pofuk i onda me drito pustite u eter
pofuk

Vijeko, upravo mi je pala na pamet ideja kako smanjiti mogucnost da osoba ima vise nickova, sad se ne sjecam jer je to bilo vec davno ali napravite da svaki novi korisnik (forumas) mora dati svoju email adresu prilikom registracije ali da ista ne smije biti sa freemail servisa.
Znaci bez

@gmail
.com

@hotmail
.com

@yahoo
.com

@net
.hr

Tako će se morati davati adrese od firme u kojoj se radi, ili od username-a od t-coma (uglavnom privatne) i vise ljudi nece biti u mogucnosti samo dako raditi nove account-e [thumbsup]

Kolega, inicijativa je OK, ali s ovime uskracujete pravo na anonimnost na forumu, sto je po meni necuveno… Po vama bi se svatko na ovom forumu trebao identificirati imenom i prezimenom… Da jos i JMBG da?

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Znaci bez

@gmail
.com

@hotmail
.com

@yahoo
.com

@net
.hr

Ma da ne bi mozda i broj racuna s pinom od tokena? Mozda OIB i JMBG? Primjerice moj osobni email je na gmailu i imam ga iz vremena dok vecina nisu znali sto je gmail i ne pada mi na pamet otvarati neki drugi ni radi cega. T-com? Otvorim svaki dan novi emai ak hocu. Adresa od firme? I toga otvorim beskonacno ak zelim. Usput, vidim da ste napisali i net.hr domenu. Divno, dakle po Vama tkogod ima prek Iskona internet mogao bi se pozdraviti od foruma? Bio sam i sam admin svojevremeno jednog foruma i takvo rjesenje kakvo predlazete je jednostavno neizvedivo jer cak da i krenete u provedbu takvih zamisli ostali bi ste bez korisnika i onih zeljenih i onih nezeljenih.

@Ivan1902

Eto, trotter i Alien su vam objasnili zašto bi to bilo vrlo teško izvedivo

Suricata suricatta

Samo mali dodatak, gospodin Kucilo ima kod nas u Udruzi pohranjene postove u kojima mu prijeti gospodin Plavi, a za što isti nikad nije bio sankcioniran.
A ima također pohranjen materijal za kaznenu prijavu gospodinu Biberu i gosodinu Migu29, sa izjavama svjedoka, postovima koje je dobivao i slično.

Ukoliko se gospodin Kucilo odluči na taj korak, udruga će osigurati pravnu pomoć a urgirati će i kod nadležnih instuitucija ( kod kojih imamo jako dobrih VIP ) da se stvar maksimalno ubrza.

U tom slučaju poštovana gospoda će samo trebati nabaviti mobile internet i mogu nastaviti pisati na forumu pod istim multinickovima. Kao i do sada.

Jedino ih upozoravam da paze da im ne ispadne sapun kad se budu tuširali……… to zna biti jako pogibeljno u određenim okolnostima?
I tako dvaput dnevno. Biti će im jako teško.

Još jednom pozdrav
Udruga SvJuraj

[bye]

@SvJuraj

Koji je vaš problem? Kakve su ovo uvrede?

Gdje vi vidite blaćenje korisnika? Koliko vidim riječ je o običnom upitu i to postavljenom nevezanom korsiniku

Vaša reakcija je tim čudnija budući ste ovdje 2 mjeseca, a znate spike stare cca 2 i više godina

Suricata suricatta

New Report

Close