ja sam još moderiran…i neka sam, ali….mogu li zamoliti da mene moderirate duplo duže od normale u zamjenu da pofuka odmoderirate?? [pray]
pofuk ovde
moj dragi Veks moram ti reci da ja u virtualnome svijetu ni za doba rata nisam bio ovako ugnjetavan
cak sam i tamo imo vise slobode govora
pofuk
Oprosti Svemogući Veliki Vjeko sto nisam prvo tebe pitao da li smijem uopce pitati na temi Badel u koliko ce sati biti glavna skupstina?
Oprosti, oprosti, molim te oprosti.
O, Vasa visosti!
Zbog mog propusta zasluzujem kaznu. Pa te pitam Veliki Vjeko kako da se kaznim?
Klanjam se ponizno.
Pa dobro je si li ti normalan?
Brišeš mi post u kojem pitam u koliko sati ce biti glavna skupstina i kakav ishod ocekuju.
Nista vise od toga nisam napisao.
Pa jos te jednom upucujem da se provjeris kod strucnjaka jesi li normalan i je li ti visegodisnje moderiranje udarilo u glavu, o Veliki Vjeko.
Sta je ovaj forum tvoja prcija pa da radis budale od nas?
Nije Vjeko obrisao post, a vjerojatno se radilo o greški.
Bez obzira na ovo, malo se sredite molim Vas sa komunikacijom.
Hvala na razumijevanju
Nije Vjeko obrisao post, a vjerojatno se radilo o greški.
Bez obzira na ovo, malo se sredite molim Vas sa komunikacijom.
Hvala na razumijevanju
Pa onda je ovaj forum prepun grešaka, a moja je komunikacija još uvijek pristojna s obzirom na vas odnos prema meni i nekim postenim forumasima, a o favoriziranju nekih lopova sa vase strane niti ne zelim raspravljati.
Stoga malo se sredite molim Vas sa moderacijom.
Hvala na razumijevanju
Naravno da ima pogrešaka, ali uvijek nenamjernih. Nije nam na kraj pameti reći da se posao kada je u pitanju ljudska procjena može obaviti savršeno.
Nikoga sigurno ne favoriziramo, a vjerujete da se svi izrazito trudimo i radimo izuzeto veliki broj sati tjedno (bilo 8 ujutro ili 24 navečer) kako bi forum funkcionirao na najbolji način.
e Veks ja sam
sorry kaj te gnjavim u ovo doba ali se desilo nesto neverovatno
sad sam korespondirao,pripremajuci se za sutrasnji trgovinski dan sa nekim cijenjenim forumasima na temi best buy i nakon pol sata sam skuzio da korespondiram sam sa sobom jer su mi svi postovi moderirani i obrisani
pa zar je opet doslo do neke greske na serveru ili sam ja opet na promatranju
unaprijed hvala
pofuk
MOLBA
e Veks ja sam pofuk
cuj ,daj molim te pusti me sa lanca na 48 sati da se raspišem na forumu
unaprijed hvala
pofuk
alo Veks….pofuk ovde
pa daj brate javili su mi iz hanfe da sam opet moderiran
pa jel to moguce????
daj poduzmi nesto da pokazem svu svoju raskoš i kreativnost