Poruka za moderatore

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Poruka za moderatore

Hvala na brzom odgovoru i razumijevanju.

p.s. al izbrisan prijedlog bio je, priznat ćete, izvrstan obzirom na nastalu situaciju

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Molio bih smisleno pojašnjenje svrhe moderiranja na temi: BEZ CENZURE – OPĆENITO.
Ne bi li ta tema trebala biti izuzeta od moderiranja obzirom na naslov?
Unaprijed hvala.

Vrijađanje niti tamo nije dopušteno. Međutim bilo kakvu stvar, koliko god bila besmislena ćemo pustiti

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Ima smisla. Hvala.
Bilo bi dobro kad bi ta tema bila ubrzana na način ako ima nekulturnih njima se jednostavno zabrani, automatski onemogući, pisanje na toj temi. Primjer, dobiješ jednu opomenu ako si vrijeđao i izbriše ti se post, a ako ponoviš na toj temi nekulturu više ne možeš pisati na toj temi BEZ CENZURE – OPĆENITO.

a di ste me prebacili?

U konclogor [lol]

Nekim čudom sam instaliral Google Chrome.
Mogu vam reći da radi brže od Mozille, a o IE da ne govorim koji je s ovom verzijom 8 postal baš kak stara šepava baba.
Neznam kak su iskustva z ostalim browserima, pa ako neko ima kakvo pozitivno iskustvo nek veli ili nek zanaveke šuti.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ja koristim Chrome i uglavnom dobro radi

HELP! Molim odjavu, ali ne daju!
-Nakon x pokušaja da se odjavim od newslettera, danas mi je stvarno DOSTA. Mrtvo mjesto za odjavu iritira i to ne samo mene. Na službenom mailu s posla je ista pjesma i meni i ekipi! Pokušali smo se odjaviti na sve moguće načine, čak i ljubaznim pismom. Kako ne ide, ne ide ni reklama na silu. Poslovni direktno ulazi Deleted, ali i to je dosadilo.
Zato danas u nadi da će ga odgovoran pročitati, ponavljam na više mjesta ovaj "komentar":
Odavno se pokušavam ODJAVITI od primanja Poslovnog i naravno da ne mogu. Nikako da mi se skinu s …….
Mjesto za odjavu je "mrtvo", tj. onemogućeno je odjavljivanje. A nije li to najbezobrazniji mailing?????
Ovaj ću isti komentar ponavljati svugdje, čak i na drugim forumima, sve dok konačno ne shvati vrli urednik da nema ništa na silu. Samo mogu redovno brisati, ali i to mi je dosadilo. Uljudna pisma nisu pomogla, a što drugo napraviti? Ovakva reklama jest samo ANTIREKLAMA.

…gospođo oldlady…čuli smo…sačekajmo da vam se mjerodavni jave…
ovim počinjete maltretirati i nas… [smiley]
želim vam lijep dan… [rolleyes]

Poštovani,

Sada smo isprobali da slučajno nije neka greška, ali nama link za odjavu ne vodi na mrtvu stranicu (trenutačno nam nije jasno kako bi newsletter mogao generirati drugi link vama od drugih).

Da li mi molim vas možete samo napisati koji link se kod vas nalazi iza teksta/gumba za odjavu.

Unaprijed hvala

HELP! Molim odjavu, ali ne daju!
-Nakon x pokušaja da se odjavim od newslettera, danas mi je stvarno DOSTA. Mrtvo mjesto za odjavu iritira i to ne samo mene. Na službenom mailu s posla je ista pjesma i meni i ekipi! Pokušali smo se odjaviti na sve moguće načine, čak i ljubaznim pismom. Kako ne ide, ne ide ni reklama na silu. Poslovni direktno ulazi Deleted, ali i to je dosadilo.
Zato danas u nadi da će ga odgovoran pročitati, ponavljam na više mjesta ovaj "komentar":
Odavno se pokušavam ODJAVITI od primanja Poslovnog i naravno da ne mogu. Nikako da mi se skinu s …….
Mjesto za odjavu je "mrtvo", tj. onemogućeno je odjavljivanje. A nije li to najbezobrazniji mailing?????
Ovaj ću isti komentar ponavljati svugdje, čak i na drugim forumima, sve dok konačno ne shvati vrli urednik da nema ništa na silu. Samo mogu redovno brisati, ali i to mi je dosadilo. Uljudna pisma nisu pomogla, a što drugo napraviti? Ovakva reklama jest samo ANTIREKLAMA.

…molimo gospodina lubanju…nek se izvoli izjasnit koji je razlog ovog ponašanja…depresija izazvana jesenjim vremenom možda…?…pa bar je danas na burzici bilo zelenilo… [rolleyes]

Veli da sam prodavao JDPL na 100. Kako su neki ljudi u krivu to je nevjerojatno. Evo mojih ovogodisnjih kupnji JDPL (trenutno ga nemam ni komada)

New Report

Close